NAJKOLEGA: Katja Perić, Strauss Adriatic

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Katja Perić Najkolega

  NAJKOLEGA: Katja Perić, Strauss Adriatic

  Naša draga Katja Perić radi na poziciji Treasury Supervisor u Strauss Adriaticu, a u oktobru ove godine će proslaviti punih 20 godina rada u ovoj kompaniji. Zbog prirode svog radnog mesta, povezana je sa zaposlenima iz čitavog sistema, koji rado sarađuju sa njom, jer je vrhunski profesionalac koji svoj posao obavlja odgovorno i kvalitetno. Za dve decenije rada, svaki put je uz široki osmeh izlazila u susret svojim saradnicima.

  Osim što je koleginica koju bi svako poželeo u kolektivu, Katja je osoba koju ljudi ne mogu da ne vole. To nije samo fraza: već pri upoznavanju sa njom primeti se koliko je, pre svega, divan čovek, jer ne kalkuliše u odnosu sa drugima, pa kolegijalnost vrlo brzo i na obostrano zadovoljstvo postaje – prijateljstvo.

  Katja je velikodušna, saosećajna i harizmatična osoba čija energija može svakoga da razvedri. Zahvaljujući njenom optimizmu i vedrom pogledu na svet, vreme provedeno sa Katjom je oplemenjujuće. Bezbroj je situacija kada je uspela da svojom duhovitošću i toplinom oraspoloži ljude oko sebe i tako nam ulepša dan, jer poseduje neobičnu sposobnost da nas „podigne” kada je neophodno. Uvek daje vetar u leđa, koji je gotovo neprimetno, a opet stalno i nenametljivo prisutan.

  Tajna osmeha koji se nalazi na njenom licu jeste njeno pozitivno biće, svest o tome koliko vredi, kao i ispunjenost, jer je u miru sa svojom savešću i srcem.

  Vrednosti za koje se Katja zalaže i koje živi predstavljaju razloge zbog kojih je baš ona naš NajKolega!

   

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE