Oglasio se načelnik Komunalne: Zarađuju i 100 € dnevno, to nisu socijalni slučajevi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Oglasio se načelnik Komunalne: Zarađuju i 100 € dnevno, to nisu socijalni slučajevi

  “Komunalna milicajka A. M. ni trunku nije prekoračila svoja ovlašćenja, niti na bilo koji način prva napala uličnu prodavačicu Sadiju Durmisi kad ju je ova brutalno udarila”, tvrdi Ivan Divac, v. d. sekretara za poslove komunalne milicije.

  On objašnjava da su nasilni uglavnom ulični prodavci, koji nisu socijalni slučajevi, već zarađuju i do 100 evra dnevno.

  „Komentari na društvenim mrežama da je i milicajka bila uvučena u nelegalnu prodaju bole je više nego sam udarac. Vidim da su pojedini na strani Durmisijeve, a ako bilo ko može da opravda napad na ženu, onda smo dotakli dno“, ocenjuje Divac komentarišući nedavni incident na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu, kada je ulična prodavačica Durmisi nokautirala komunalnu milicajku nakon kraće rasprave oko kofera sa stvarima namenjenim prodaji.

  Divac objašnjava da je komunalna milicija u nedelju pružala asistenciju Komunalnoj inspekciji Rakovice, kao i da je Durmisijeva odbila da se legitimiše i krenula da pobegne sa nelegalnom robom.

  „Koleginica je nije fizički držala, već ju je zamolila da sačeka da dođe policija. Držala je stvari jer je inspekcija morala da ih oduzme, znači čak je uradila i manje od onog što joj zakon omogućava. Durmisijeva je mogla da se okrene i ode, nije morala da je udari. Sada ona po medijima priča da je socijalni slučaj, ali vi po pijacama možete videti uvek iste nelegalne prodavce, koji dnevno tu zarađuju i do 50 i 100 evra, to nisu socijalni slučajevi“, kaže načelnik.

  On objašnjava da građani koje je muka naterala da nelegalno prodaju nikada nisu drski i bezobrazni.

  Podsetimo, Durimisijeva je nakon incidenta dva dana provela u pritvoru, odakle je u utorak puštena da se brani sa slobode, a za Kurir je ispričala da pijačnom prodajom hrani devet članova porodice.

  Izvor: Večernje novosti/Kurir

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Ma nemojte mi reci

   Gaji se 12h hektara marihuane u zemlji Srbiji a vi privodite ovu grotu koja vucara koferce ne bi li zaradila za rucak taj dan. Nije vas sram,da li ikome ova zena deluje kao da zaradjuje 100e dnevno. Drustvo nam je dotaklo dno jer svakodnevno isplivavaju bljuvotine o ljudima koje placamo iz svog dzepa,a cutimo.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE