Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na FIBO sajmu u Kelnu predstavljeni inovativni Knuck proizvodi

  Završen je FIBO 2022, najveći sajam fitnesa, wellnessa i zdravlja, održan u Kelnu. Ovogodišnji slogan bio je „Za jako i zdravo društvo“.

  Po prvi put na sajmu predstavila se kopmanija KNUCK Fitness iz Srbije. Ona je izložila više inovativnih proizvoda, među kojima je revolucionarni skleker na zglobovima koji je kao takav jedini na svetu. Proizvod je namenjen za žene i muškarce i može da se koristi za trening, kako u zatvorenom prostoru tako i u prirodi zbog udobnosti materijala od koga je napravljen. Ergonomski dizajn, unapređena mišićna stabilnost u rukama i ramenima, udoban rukohvat koji smanjuje pritisak na prste i dlanove i ravnomerno raspoređuje pritisak na pesnicu, prednosti su sklekera u odnosu na druge.

  Sklekeri u više boja

  Sklekeri u više boja

  Među inovativnim proizvodima i kreativnim ideja za fitness predstavljen je džak za boks, tegovi, podloga za trbušnjake, rampa za čučnjeve i gume za vežbanje. Izuzetno interesovanje kod posetilaca bili su sklekeri koje su sa posebnim zadovoljstvom probali, uz komenatere da nikada udobnije i bez bola nisu vežbali.

  Jerry Kallman JR vežbanje

  Jerry Kallman JR vežbanje

  „Bilo je posebno zadovoljstvo predstaviti inovativne proizvode na jednom od najvećih sajmova na svetu. Svi proizvodi su patentirani u Americi, ali se proizvode u Srbiji, što je izuzetno važno. Mi smo jedini sa svojim fitness proizvodima iz Srbije, a idemo pre ostalih u svetu sa inovacijama. Ponosni smo što imamo drugačije i jedinstvene proizvode. Posetioci su dobro reagovali i verujemo da ćemo se uskoro naši proizvodi naći na mnogim tržištima širom planete”, rekao je GM Nemanja Lovre.

  Vizija FIBO sajma je jaka fitnes industrija i zdravo društvo. Aktivan i sveobuhvatan način života važniji je nego ikad do sada, što je bila centralna tačka ovogodišnje manifestacije.

  Knuck sprave na štandu, FIBO 2022

  Knuck sprave na štandu, FIBO 2022

  Izvor: BIZLife

  Foto: KNUCK

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE