Na Čudesna pitanjca nećete dobiti odgovore u knjizi, ona su u vama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na Čudesna pitanjca nećete dobiti odgovore u knjizi, ona su u vama

  Pitanja u knjizi Čudesna pitanjca Daniele Cukrov imaju nameru da nas dotaknu tamo gde smo nešto potisnuli, ugurali, učvrstili, što nas je na određeni način blokiralo, drži nas paralizovane i ne dozvoljava da se pomerimo.

  Njihovo korišćenje je jednostavno – postavljajući ih sebi, pomerate se iz automatskog moda u kojem se nalazite, u momentu postajete svesni postavljene blokade i istovremeno imate mogućnost da iz nje izađete. Bivate oslobođeni. Tako lako. Tako jednostavno.

  Ova knjiga je namenjena onima kojima se stalno ponavljaju iste situacije, a imaju osećaj da ne mogu da ih promene, onima koji imaju goruću želju da postignu svoje ciljeve, ali im se ne da.

  Namenjena je onima koji su pročitali mnogo knjiga o ličnom rastu i razvoju, ali im nijedna ne daje dovoljno rezultata, onima koji rade na sebi, ali nemaju onoliko promena koliko bi hteli. I najpre, namenjena je onima koji su konačno spremni da zavire u dubine svoje duše, da prigrle sva svoja uverenja koja im ne služe, a zatim kreiraju nova.

  Na Čudesna pitanjca nećete dobiti odgovore u knjizi, zato što se odgovori nalaze u vama i put koji vodi do tih saznanja je čudesna moć koju imaju ova pitanja. Uživajte u čitanju i kreiranju više lagodnosti, radosti i obilja u svom životu. To je pravo svakoga od nas, koje smo dobili dolaskom na ovaj svet, bila bi zaista velika šteta da sa njega odemo ne iskoristivši ga.


  Knjigu Čudesna pitanjca objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Čigoja štampa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE