Munchmallow izbacio brend film „Priča za sebe“ (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Munchmallow izbacio brend film „Priča za sebe“ (VIDEO)

  Munchmallow je jedna od omiljenih poslastica generacijama unazad. Mekani penasti biskvit lansira nas nazad u detinjstvo pri prvom zalogaju, a ne dozvoljava nam da se vratimo sve dok ne napravimo barem najobičniju lopticu od folije koja iza njega ostaje. Ovakav brend ima obavezu da bude drugačiji od drugih i da to sanjarenje predstavi na najbolji mogući način.

  Nova Munchmallow kampanja ponovo izgleda jedinstveno. Sa agencijom Ovation BBDO snimili su brend film „Priča za sebe“.

  Popularni Munch je u prethodnom periodu zauzeo komunikacionu poziciju “Priča za sebe”. Konzumacija Muncha ne prestaje kada slatkiš pojedemo. Nakon toga nastavljamo da se igramo sa njegovim pakovanjem, peglamo foliju ili pravimo oblike od nje. Utoliko je drugačiji od drugih. Uostalom, svi pamtimo nedavnu kampanju sa zamotanim bilbordom ispred Narodne skupštine, ali i ceo novi izmaštani svet koji je u njoj živeo, u Munchgradu – gradu od folije.

  Ova sanjarska priča takođe je bazirana na fenomenu Munch folije. Dvoje klinaca koji ne znaju za nemoguće bili su rešeni da naprave najveću loptu od folije na svetu. Kao i u svakom filmu, ni ovde stvari nisu tekle bez prepreka. Ipak, na kraju je naših dvoje zaljubljenih junaka uspelo da ostvari svoj cilj, a sa poslednjom scenom filma koja neodoljivo podseća na Malog princa – i da nam dokusuri srce.

  Režiser ovog brend filma bio je Raško Miljković, a fotografiju potpisuje Mikša Anđelić, inače obojica autori višestruko nagrađenog dečijeg filma „Zlogonje“. Snimanje je trajalo pet dana, što je neuobičajeno dugo za snimanje reklame; ali – ovo i nije obična reklama! Najmlađi statisti bili su pažljivo birani, a svaki svoj kadar su pregledali kao pravi profesionalci. Desetine kilograma Muncha pojedenog na setu kasnije, stvorena je još jedna bajkovita Priča za sebe.

  Filmski format iskorišćen je da ova priča za sebe ne bi trpela tehnička ograničenja. Gleda se tamo gde je publika – pre svega na Youtube platformi,  a kakav bi to bio film da nema soundtrack? U ovom, za muzičku podlogu bio je zadužen pesnik i kantautor Nenad Marić, poznatiji pod pseudonimom Kralj Čačka.

  Ovaj film sa hepi endom pokazao nam je da je sve moguće ako se dovoljno veruje u želje koje imamo. Za to što hoćemo da budemo, potrebno je da se vratimo u detinjstvo i setimo se ko smo bili. Munchmallow je slatkiš s kojim brzo do detinjstva i stignemo.

  Munchmallow je definitivno priča za sebe i ovim brend filmom je to ponovo pokazao.

  Izvor: PR tekst

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE