Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MPC Properties gasi rasvetu na fasadama svojih objekata tokom noći (VIDEO)

  Kao kompanija koja je odgovorna za upravljanje više od 12 poslovnih i retail objekata na teritoriji Beograda, MPC Properties doneo je odluku o gašenju rasvete na fasadama svojih objekata tokom noći, kako bi se osigurala maksimalna ušteda električne energije u poslednjem kvartalu 2022. godine.

  Jedna od mera koju je ove jeseni usvojila kompanija MPC Properties kako bi doprinela smanjenju potrošnje električne energije jeste isključenje kompletne rasvete na fasadama objekata u okviru svog portfolija, koja uključuje i sve reklame i sredstva oglašavanja centara i zakupaca.

  Ove mere su stupile na snagu u ponedeljak, 26. septembra. Odnose se gašenje rasvete na fasadama šoping centara i poslovnih objekata u terminima kada sami objekti nisu u fukciji.

  Na šoping centrima UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Delta City, Mercator centar i IMMO Outlet centar rasveta se gasi u 22:30h, pola sata nakon zatvaranja šoping centara. Rasveta na poslovnim centrima UŠĆE Tower One, UŠĆE Tower Two, Navigator Business Center 1, Navigator Business Center 2, Plaza Prima i TLD Belgrade gasi se u 20h.

  Odluka će biti na snazi tokom poslednjeg kvartala 2022. godine. Doneta je sa ciljem da se doprinese smanjenju potrošnje električne energije, pruži podrška privredi i pokaže briga prema zajednici u izazovnom periodu.

  MPC Properties – lider u izgradnji i upravljanju modernim šoping destinacijama i poslovnim centrima

  Lidersku poziciju kompanija je osigurala kroz kvalitetan portfolio, dobre lokacije svojih objekata, najdužu tržišnu ekspertizu, najširu poslovnu mrežu koja uključuje više od 70 kompanija u poslovnim objektima i više od 310 brendova u šoping centrima, ali i zahvaljujući brojnim nagradama i sertifikatima koje su potvrda da se u svim poslovnim procesima primenjuju najviši svetski standardi.

  MPC Properties prva je kompanija u Srbiji koja je dobila “WELL Health-Safety” sertifikat za portfolio od osam poslovnih i maloprodajnih objekata koju dodeljuje Međunarodni institut za ocenu kvaliteta boravka u zgradama (the International WELL Building Institute (IWBI)).

  Ovaj sertifikat potvrđuje da  MPC Properties u svojim operativnim politikama upravljanja primenjuju sve neophodne standarde propisane od strane insituta kako bi se osiguralo zdravo i bezbedno okruženje.

  Sertifikati su važni jer se i u samom procesu njihove primene unapređuje kvalitet objekta, a adekvatnim izborom opreme i pravilnim režimom rada tehničkih sistema postiže i optimalan komfor prostora. To dodatno doprinosi smanjenju potrošnje elektične energije i vode, smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu, smanjenju emisije štetnih gasova, smanjenju otpada i zaštiti vodotoka, ali i osigurava zdrava sredina za zaposlene i korisnike objekata.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MPC Properties

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE