Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Most na Savi kod Ostružnice pušten u saobraćaj

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je da je u punom profilu za saobraćaj pušten most na Savi kod Ostružnice.

  Goran Vesić ističe da su se nakon uspešnog završetka izgradnje novog mosta za smer obilaznice Beograda, Bubanj Potok–Dobanovci, stvorili uslovi za sanaciju starog mosta koji je bio u funkciji više od 15 godina pod teškim, neprestanim saobraćajem u oba smera.

  „Bio je jedini prelaz obilaznicom preko reke Save za više desetina hiljada vozača svakodnevno“, naveo je Vesić na Fejsbuku.

  „Nakon završetka izgradnje 1999. godine, ne dočekavši da saobraćaj pređe preko njega, most je srušen u NATO agresiji. Most se ponovo uzdigao već 2005. godine“, naveo je Vesić.

  Dodao je da je poslednjih 15 meseci izvršena potpuna sanacija Ostružničkog mosta i da vrednost posla iznosi oko 900 miliona dinara.

  Most je pušten za saobraćaj, a narednih meseci nastaviće se radovi na donjem profilu mosta, zbog čega će brzina biti ograničena na 80 kilometara na sat, do završetka svih radova, istakao je Vesić i napomenuo da će se brzina kontrolisati kamerom sa radarom.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE