Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mlekara Šabac Wolt

  Još brže i jednostavnije do omiljenih proizvoda

  Mlekara Šabac inovirala je svoj pristup kupcima kroz partnerstvo sa svetskom distributivnom mrežom Wolt, koja u Beogradu, na Vračaru, danas otvara svoj prvi u nizu Dark store objekata.

  Dostava hrane nije novitet, ali dostava svakodnevnih potrepština i to u roku od 30 minuta i te kako jeste.  Koncept Wolt Dark store-a podrazumeva zatvorene prodavnice u koje ulazi samo dostavljač hrane i umesto nas kupuje proizvode koje smo putem aplikacije izabrali, što omogućava više prostora za asortiman prodavnice i brzo i precizno ispunjavanje porudžbina.

  Zahvaljujući ovoj inovativnoj saradnji Wolta i Mlekare Šabac, omiljeni mlečni proizvodi mogu biti na vašoj kućnoj adresi u svako doba dana, kad god poželite kvalitetan i ukusan obrok, poslasticu ili osveženje. Pažljivo negujući tradiciju i promišljeno uvodeći inovacije, Mlekara Šabac prepoznala je ovakav koncept kao kupovinu budućnosti, koja poštuje vreme svojih kupaca i osigurava im dostupnost omiljenih mlečnih proizvoda, u svakom trenutku, uz brzu i efikasnu dostavu bilo da se radi o Sirku, A la kajmaku, Šabačkoj ili Poppy čokoladnom mleku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mlekara Šabac

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE