Mladen Krstajić pomogao udruženju "Debra"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mladen Krstajić pomogao udruženju “Debra”

  Kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ do sada je donirano više od 18 miliona dinara raznim udruženjima, a jedan od najvećih dobitaka ostvario je proslavljeni reprezentativac i bivši selektor Srbije Mladen Krstajić. Aktuelni strateg TSC-a iz Bačke Topole sastavio je sjajan plemeniti listić sa kvotom 24,71, a kompanija Mozzart je po njegovoj želji uplatila 247.100 dinara udruženju „Debra“, koje pomaže u lečenju dece obolele od bulozne epidermolize.

  “Finansijska pomoć nam mnogo znači, a ovakve akcije pomažu da se pruži podrška obolelima od bulozne epidermolize. Veoma je važno i to što se ovakvim akcijama diže svest o samom obolenju i o tome da nam je pomoć potrebna. Veoma smo zahvalni treneru Mladenu Krstajiću koji se odlučio da usmeri dobitak sa humanitarnog tiketa našem udruženju i kompaniji Mozzart koja nam daje kontinuiranu podršku u radu”, istakla je Snežana Janošević iz „Debre“.

  Regionalni lider u oblasti igara na sreću svaki dan donira 10.000 dinara, a uz pomoć poznatih ličnosti koje se rado odazivaju i sjajno tipuju, brojnim organizacijama stiže kontinuirana podrška. Dobici se često usmeravaju za lečenje mališana. Samo u januaru kroz ovu akciju prikupljeno je 400.000 dinara, pa će i u narednim danima biti uručena pomoć brojnim organizacijama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE