Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mišković na Linkedin-u: Nije istina da se raspadam od posla, ja sam u Delti naslobodniji

  Oni koji poseduju nalog na profesionalnoj društvenoj mreži LinkedIn u Srbiji sigurno znaju da je jedan od najaktivnijih korisnika Miroslav Mišković, osnivač i predsednik kompanije Delta Holding.

  Mišković na svom profilu više puta nedeljno kači vesti koje govore o Delti i samom poslovanju Delte, iznosi svoja razmišljanja i stavove o različitim pitanjima, ali i odgovara na komentare, pitanja i molbe drugih korisnika mreže.

  Zbog ovolike ažurnosti mnogi sumnjaju da iza naloga stoji lično Miroslav Mišković, već da neko umesto njega vodi profil.

  I na ove komentare predsednik Delta Holdinga odgovorio je putem video snimka i otklonio sve sumnje po pitanju toga da li lično on stoji iza naloga, ali neka druga osoba.

  Mišković je rekao da iako mnogi smatraju da se „raspada od posla“, on je od svih rukovodilaca u kompaniji Delta najslobodniji, te da sve što vidite na njegovom LinkedIn profilu lično je on i objavio.

  „Znam da mnogi misle da Miroslav Mišković se raspada od posla, da radi po 16 sati dnevno, da ima po 30-40 sastanaka, međutim, u mom slučaju je sasvim drugačije. Od svih mojih rukovodilaca u Delti ja sam najslobodniji. Zašto? Zato što je Delta organizovana firma, zato što se zna da ja operativne poslove ne obavljam nego to obavljaju moji saradnici koji su stručni i bolji od mene u tom pogledu. Ja organizujem da oni uspešno izvršavaju svoje zadatke. I zato mogu da se posvetim LinkedIn-u, zato što je to jedina mreža preko koje želim da javno komuniciram sa privrednicima i svim drugim ljudima koji žele da se uključe i prate ovo što ja govorim“, rekao je Mišković.

  Na isto pitanje Miroslav Mišković je nedavno odgovorio i pismeno na LinkedIn-u. On je naveo da on u kompaniji Delta ima najviše vremena, jer onaj ko razmišlja o strategiji ne može da bude zatrpan operativnim poslom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE