Miodrag Majić i OSTRVO PELIKANA: Kako je biti čovek koji se više ničega ne plaši?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Miodrag Majić i OSTRVO PELIKANA: Kako je biti čovek koji se više ničega ne plaši?

  Posle romana Deca zla, koji je za godinu i po dana pročitalo skoro trideset hiljada ljudi, Miodrag Majić se ponovo latio pera. Ovoga puta, podelio je sa nama priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju. Da se zapitamo da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo. Reč je o romanu OSTRVO PELIKANA.

  Poznati pisac će u utorak 12. aprila sa početkom u 18.30h svojim čitaocima potpisivati primerke romana u Vulkanovoj otvorenoj biblioteci u prizemlju Ada Mall (preko puta H&M prodavnice).

  Biblioteka, ADA MALL

  Biblioteka, ADA MALL

  OSTRVO PELIKANA, Miodrag Majić, – priča koja se tiče svih nas

  Da podsetimo, ovo je priča o Ajši i Gabrielu, koja može postati priča svakoga od nas. Ipak, ta priča se već sada tiče svih nas. Upravo zato ćete ovu knjigu pročitatu u dahu. Siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama. Stoga se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama grada.

  Da li ste zaista spremni da saznate kako je biti čovek koji se više ničega ne plaši? Kome je svejedno da li će posle ovog života postati drvo, kamen ili ptica?

  Neke od odgovora možete dobiti u utorak 12.04. od 18-30 u Ada Mall-u (Radnička 9).

  Izvor: BIZLife

  Foto: ADA MALL

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE