IZJAVA DANA: Ministarka je u samo dve rečenice "skenirala" stanje Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Ministarka je u samo dve rečenice “skenirala” stanje Srbije

  Ministarka bez portfelja, zadužena za demografiju Slavica Đukić Dejanović je u samo dve rečenice objasnila i dijagnostikovala stanje zemlje u kojoj živimo. Nije nam rekla nešto što već i sami ne slutimo. Ipak, ne zvuči nimalo obećavajuće kada se to ovako posloži:

  Prosečna starost u Srbiji je 43 godine, i kada se vratimo 50 godina unazad, upavo smo 10 godina stariji nego tada. Mi smo sedma najstarija nacija u Evropi. Svaki treći student u Srbiji planira da kada završi napusti Srbiju.

  Izvor: N1

  Foto: Jelena Vučetić

  What's your reaction?

  Komentari

  • vernik

   Interesuje me ko će da glasa za njih kada svi mladi odu i penzioneri umru? Mada se i nebrinem, jer to sam se pitao i u vreme Slobe, pa se ponovilo. To će trajati do Tarabićeve kruške.Za to niko nebrine, pošto smo mi Srbi, nebeski narod i ostaće nam neki patrijarh da kadi za svima nama.

  • Pera

   Izgleda da poštovana gospodja ne čita novine. Kada čujem ovako poražavajuće činjenice, ja kupim neki dnevni list, i pročitam da su nam plate a i penzije u stalnom porastu, da nam se standard neprekidno popravlja, da nam dolazi era prosperiteta, da privreda cveta, da je zdravstvena zaštita izvanredna i besplatna, kažu i pelene će pojeftiniti, naročito one za odrasle, tako da mogu slobodno da ih nose na radnom mestu i često menjaju...Eto, ja to sve pročitam i toliko mi lakne na duši da se prosto razbolim...Eh, kuda ideš Srbijo...

  • Pera

   Izgleda da poštovana gospodja ne čita novine. Kada čujem ovako poražavajuće činjenice, ja kupim neki dnevni list, i pročitam da su nam plate a i penzije u stalnom porastu, da nam se standard neprekidno popravlja, da nam dolazi era prosperiteta, da je zdravstvena zaštita izvanredna i besplatna, kažu i pelene će pojeftiniti, naročito one za odrasle, tako da mogu slobodno da ih nose na radnom mestu i često menjaju...Eto, ja to sve pročitam i toliko mi lakne na duši da se prosto razbolim...Eh, kuda ideš Srbijo...

  • tara

   Hahahahahahahahahahahaha, pretužno je koga mi plaćamo, i to debelo.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE