Ministar se pohvalio: Ja nisam dozvolio Đilasovu donaciju za decu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ministar se pohvalio: Ja nisam dozvolio Đilasovu donaciju za decu

  Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da je on lično odlučio da ne bude omogućeno Draganu Đilasu da donira novac dobijen u sudskom postupku Ustanovi za decu i mlade “Sremčica”.

  Đorđević je naveo da nije želeo da dozvoli da Đilas “zloupotrebi decu u političke svrhe”, prenosi Insajder.

  Na pitanje da li smatra da je on zloupotrebio Ministarstvo na čijem je čelu u političke svrhe jer nije dozvolio donaciju, Đorđević je naveo da je to njegovo pravo i da Đilas, ako želi, donaciju može da uplati anonimno.

  “Kada bi neki kriminalac ili tajkun uplatio novac, vi biste me odmah napali zbog toga”, odgovorio je Đorđević.

  Tim Dragana Đilasa iz kompanije “Multicomgroup” obratio se Ustanovi za decu i mlade “Sremčica”, u kojoj borave deca sa smetnjama u razvoju, da bi im u susret novogodišnjim praznicima donirali 280.000 dinara koje je Đilas dobio nakon suđenja s medijima.

  Međutim, nakon dve nedelje čekanja, 12. decembra Ustanova koja do sada nije odbijala donacije “Multicomgroupu” je dostavila negativan odgovor.

  V.d. direktora te ustanove Sandra Perić je u elektronskoj poruci koju je poslala Đilasovom timu navela da za novac koji Đilas želi da uplati ustanovi gde borave mališani ometeni u razvoju nisu dobili odobrenje Ministarstva za rad i socijalna pitanja.

  Izvor: Insajder, N1

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Milan

   Komentar je da za ovakav postupak apsolutno nema komentara.

  • Pera kojot

   Ko je ovde IDIOT?????

  • Vladan

   Kada i deca ometena u razvoju postanu kolateral u kampanji i politikanstvu koju pomoć očekivati više od ove države??? Veliki plus za Djordjevića što je sprečio politički poen Djilasa...a vi deco sačekajte postizborni rasplet u Beogradu i onako ste već ometeni u razvoju kao i svi ostali u ovoj zemlji u kojoj je ovakvi filantropi minis(truju)...

  • Aleksandar Milanović

   Jadnik. Uplati i ti 280 000,00 donara u političke svrhe ! Neka bude duplo- a ne da deca ostanu bez bilo čije donacije!!! Razlog za ostavku. Ovakav ministar nikom ne treba- ni Srbiji ni SNS-u. Bruka.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE