Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Milšped i Agilcon potpisali su ugovor o saradnji na implementaciji Salesforce.com

  Milšped Group, jedna od vodećih transportnih i logističkih kompanija u regionu, i Agilcon, najveći regionalni partner za implementaciju rešenja Salesforce.com, potpisali su ugovor o saradnji u implementaciji Salesforce CRM -a, koji je, prema Gartneru, dugi niz godina CRM -a broj jedan u svetu.

  Agilcon, vodeći regionalni partner Salesforce -a, objavio je danas da je potpisao ugovor sa Milšped Grupom o implementaciji Salesforce CRM-a. Ovom implementacijom Milšped želi poboljšati kvalitet usluga za svoje klijente, povećati produktivnost i uvesti najbolje svetske prakse u prodajni proces. Krajnji cilj je omogućiti klijentima i zaposlenima Milšpeda brze i efikasne kanale saradnje koristeći najbolju tehnologiju i najbolju svetsku praksu u oblasti prodaje i upravljanja logističkim procesima.

  „Naš prioritet uvek je vrhunska usluga za klijente i maksimalna operativna efikasnost. U svim elementima našeg poslovanja pridajemo posebnu pažnju optimizaciji procesa kako bi naše poslovanje i poslovanje naših klijenata uvek bili na najvišem nivou. Upravo zbog toga odlučili smo se i za vrhunsko CRM rešenje – Salesforce.com. Posebnu pažnju posvetili smo i odabiru partnera za implementaciju gde se Agilcon pokazao kao najbolji izbor zbog velikog iskustva i preko 100 uspešnih projekata implementacije Salesforce.com. Radujemo se saradnji i rezultatima „, izjavio je Velizar Perunović, direktor prodaje Milšped Grupa.

  „Izuzetno smo zadovoljni što radimo sa Milšpedom na ovom projektu i očekujemo još jedan veoma uspešan projekat. Ova saradnja je još jedna potvrda kvaliteta i stručnosti Agilconovog tima koji danas ima preko 160 Salesforce sertifikata i višegodišnje iskustvo u implementaciji rešenja za CRM, automatizaciju marketinga, podršku u prodaji i korisničku podršku “, rekao je Branko Banjeglav, direktor Agilcona za region Adriatics.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE