Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MILIONI za saniranje bulevara posle parade

  Bulevar Nikole Tesle koji je pretrpeo oštećenja posle vojno-policijske parade povodom Dana pobede, mora da se rekonstruiše, pišu Južne vesti.

  Direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović najavio je da će kompletni troškovi obnove deonice od mosta na Nišavi do Bulevara heroja sa Košara iznositi 45 miliona dinara.

  Posle parade tenkova, najavljuje se parada mašina i radova. Pohabani asfalt, razdelno ostrvo i trotoari biće rekonstruisani u narednom periodu, naveo je direktor Lović.

  U toku je kompletna rehabilitaciju habajućeg sloja kolovoza na Bulevaru Nikola Tesla od mosta na Nišavi do raskrsnice sa Bulevarom heroja sa Košara. Projekat obuhvata i rekonstrukciju javnog osvetljenja, razdelnog ostrva i trotoara. Kompletne troškove, od oko 45 miliona dinara, snosi resorno ministarstvo, objasnio je Lović.

  Bulevar će biti obnovljen parama poreskih obveznika, a na pitanje o rokovima, Lović nije odgovorio Južnim vestima. Ipak, niški mediji preneli su da je prvi čovek Direkcije označio kraj maja kao vreme završetka radova.

  Podsetimo, usled priprema za paradu uklonjene su bandere i pešačko ostrvo. Parada je održana 10. maja, a asfalt je pretrpeo oštećenja posle prelaska tenkova.

  Izvor: Južne vesti

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE