Plaćene prakse u Microsoft razvojnom centru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Microsoft Plaćena praksa

  Plaćene prakse u Microsoft razvojnom centru

  Otvorene su prijave za plaćenu studentsku praksu u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia – MDCS), a zainteresovani mogu birati između šest različitih pozicija za praktikante, dok apliciranje traje do 7. aprila. Praksa je prilika za sve studente osnovnih i master studija za sticanje praktičnog znanja u jednoj od najvećih globalnih IT kompanija, uz podršku mentora eksperata koji imaju bogato iskustvo u različitim oblastima iz industrije. Za program prakse u MDCS-u se mogu prijaviti i studenti već nakon prvog semestra na osnovnim studijama.

   Prijave putem linka za sledeće pozicije:

  • Software Engineering Internship
  • R&D Internship in Machine Learning
  • R&D Internship in the field of Mechanical Prototyping
  • R&D Internship in FPGA design and Embedded systems
  • Research Internship in the field of User Experiences
  • Customer Development Internship
  Majkrosoft razvojni centar

  Majkrosoft razvojni centar

  Tokom tri meseca prakse praktikanti će imati prilike da nauče kako se ideje pretvaraju u stvarnost, radeći na razvoju najsavremenijih digitalnih rešenja.

  Majkrosoft razvojni centar u Srbiji otvoren je 2005. godine, kao četvrti razvojni centar ove kompanije u svetu, a tim danas čini više od 500 vrhunskih stručnjaka iz oblasti kompjuterskih nauka i primenjene matematike. MDCS nastao je sa idejom da angažovanjem talenata iz zemlje i regiona uzme aktivno učešće i doprinese razvoju novih Majkrosoft tehnologija. Svaki član MDCS tima svojim idejama i posvećenošću utiče na veliki broj ljudi, menjajući njihov pogled na svet i olakšavajući njihov svakodnevni život. Svi Majkrosoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Majkrosoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Microsoft

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE