Mićko Ljubičić se vratio: Gost prve epizode "potkaza" - Mladoljub Starić (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mićko Ljubičić se vratio: Gost prve epizode “potkaza” – Mladoljub Starić (VIDEO)

  Dragoljub Ljubičić Mićko

  Poznati srpski satiričar i glumac Dragoljub Ljubičić Mićko pokrenuo je novi serijal ili “potkaz“, kako ga je nazvao. U prvoj epizodi Ljubičić se na svojevrstan i satiričan način osvrnuo na zahtev Bogoljuba Karića da promeni godinu rođenja iz 1954. godine u 1974. godinu.

  Naime, u epizodi “Smaralica” Ljubičić imitira Milomira Marića (Hepimir Smarić) i Bogoljuba Karića (Mladoljuba Starića) kako razgovaraju o Karićevoj želji da bude 20 godina mlađi nego što jeste.

  ” “SMARALICA” & ostalo što će se ovde naći… Ovo je zvučna, ali ne i vizuelna, pretpremijerna prezentacija jednog od segmenata sa plejliste koja će se zvati “MIĆKELANĐELOVA SOBA” (“La camera di Mićkelanđelo”). Skromna je to soba po gabaritima, ali je ideja da vremenom bude ispunjena raznolikim kreativnim (“renesansnim”) sadržajima, pa odatle i to ime”, napisao je Dragoljub Ljubičić Mićko u opisu videa.

  Kako je dodao, jedan od tih sadržaja će biti i “SMARALICA”, sa “sve Hepimirom Smarićem”.

  “Ova promo epizoda je samo njena zvučna najava, neka vrsta tizera, ali će već naredna imati i video oblik. Priča se da bi se u toj narednoj emisiji istog naziva mogao očekivati i neko od predsedničkih kandidata, ili onoliko njih koliko ih je uopšte raspoloženo da dođe kod Hepimira Smarića i provede s njim vreme u bilo kakvom smislenom razgovoru”, naveo je on.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE