Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MESEČNI HOROSKOP: Šta nam donosi sezona analitične Device

  Piše: Mila Kecman, astrološkinja

  Za ljude koji se bave kreativnim poslovima septembar će doneti novi nalet inspiracije.

  Kako Sunce progresivno tranzitira kroz znak Device, kojim vlada planeta intelekta – Merkur, svi smo izazvani da budemo naročito disciplinovani i prionemo na posao.

  Septembar je mesec u kojem ćemo morati da delujemo potpuno samostalno, oslanjajući se isključivo na sopstvenu intuiciju, jer eksterni faktori neće mnogo biti od pomoći.

  Oni koji često odaju utisak slabih, labilnih osoba okrenuće list, jer će im dozlogrditi ovakva reputacija. Uporedo sa tim, biće generalnog odmeravanja autonomije i moći, kao sastavnih tema ovog meseca.

  Patološke nestabilne veze, energetski vampiri i plitki oportunisti biće lako uočljivi, pa ćemo biti u povoljnoj prilici da se otarasimo ovakvih arhetipova iz svog okruženja.

  Devica je zemljani zodijački znak, fleksibilnog kvaliteta, kojim vlada planeta Merkur (transport, tehnologija, intelekt, komunikacija, trgovina). Ona je, pored Blizanaca, jedini znak koji ima ljudsko obličje. Tarot karta koja odgovara znaku Device jeste Pustinjak, broj 9. Ovi ljudi često imaju bogat unutrašnji svet i deluju malo odsečeno od sveta. Pričaju malo, ali kad progovore, to je vrlo smisleno i bistro. Često su lepog izgleda, klasičnog stila odevanja, istančanog ukusa za muziku, literaturu, umetnost.

  Kao i svi zemljani znaci, dobri su u finansijskim pitanjima, a i oprezni sa novcem. Ako nisu rešili neke unutrašnje konflikte ili latentne želje, mogu biti jako autodestruktivni. Analitični i perfekcionisti, čime god se bavili, veoma su posvećeni i neretko uspešni. Radije bi bili zakulisni operateri, tehničari, inženjeri, praktični po svojoj prirodi nego izigravali nekakve zvezde.

  U partnerskim odnosima su stidljivi, ali lojalni, tradicionalni, privrženi i traže partnera sa sličnim osobinama. Često imaju veoma visoke kriterijume, racionalizuju sve, pa i emocije, te im nije lako da nađu odgovarajućeg partnera. Najbolje se slažu sa Jarcem, Ribom, Bikom i Škorpijom.

  OVAN

  Osećate da morate da menjate sve na svakodnevnom nivou, od navika do ishrane, a ovaj mesec donosi priliku za to. Mogući su sukobi sa bliskim okruženjem, pa pre nego što krenete u rat, razmislite koliko ste impulsivni i koliko to štete donosi svima. Ne započinjite ništa što mislite da ima male šanse da uspe, jer ste skloni „megalomanisanju”. Imaćete izuzetno dobre poslovne mogućnosti. Partnerski odnosi ulaze u mirniju fazu tokom druge polovine meseca.

  BIK

  Nalet energije koji osećate ne daje vam polet samo na polju posla, nego utiče i na parterske odnose. Na poslu su moguće neke neočekivane promene, kojima ćete teško da se prilagodite. Najbliža okolina tokom ovog meseca stvara pritisak i tu morate da promenite svoj pristup, do sada ste bili suviše tihi. Rešili ste da se malo prepustite i čulnim uživanjima, pa će vam to biti i prioritet tokom ovog meseca.

  BLIZANCI

  Nastupajući mesec Blizancima može da donese ulazak u neki odnos koji će uključiti izlaske i prekomerno trošenje novca. Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Problematika koja se tiče finansija i zarade ostaje na snazi dokle god ne budete pristali na manju zaradu, makar zasad. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

  RAK

  Pred vama je mesec pun izazova. Kako da izbalansirate potrebe sa mogućnostima i kako da se probudite iz letargije – pitanja su koja će vas mučiti. Fizički niste najspremniji za svakodnevne izazove, a potencijalno gubite energiju i brigom oko novca i troškova. Želite da otvorite neku staru nezavršenu emotivnu priču i da pokušate opet. Zauzeti imaju sitne nesporazume sa partnerom, a sada više nego inače, jer se sudaraju dva ega.

  LAV

  Izazovi u komunikaciji i u odnosima na poslu izraženi su tokom celog meseca. Vama je bitniji tuđi interes nego vaša pozicija ili potreba, a to bi trebalo da se promeni uskoro. Prva polovina meseca je rezervisana za postavljanje temelja, dok u drugoj polovini spuštate tempo, jer kašnjenja i nesporazumi dostižu vrhunac. Partnerski odnosi su veoma bitni i naglasak je na prihvatanju kompromisa ne samo od strane partnera nego i od vas.

  DEVICA

  Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom ovog meseca to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog brzopletosti trpe mnoga polja, ali posao ne stoji. Zasučite rukave i mislite na sadašnjost.

  VAGA

  Više ćete se truditi na poslu tokom meseca, a to neće proći neprimetno. Mogući su troškovi, ali jednokratni, a priliv će se normalizovati tek u drugoj polovini meseca. Slobodni pripadnici znaka će se klackati, a zbog silnih strahova može se desiti da propuste neke prilike. Zauzeti će morati da umiruju partnerovu ljubomoru. Moguće su disajne infekcije.

  ŠKORPIJA

  Trenutno su vam povezana dešavanja na poslu i na polju ljubavi, s obzirom na to da vam je emotivni život bitniji nego inače. Ukoliko budete zavisili od dešavanja na emotivnom polju, posao će trpeti više, a možda čak i propustite neku priliku. Imaćete neke veće troškove, pa pripazite gde vam odlazi novac. Potencijalno će vam se javiti neki prijatelj ili rođak kojeg odavno niste čuli – imaće neki problem ili će samo želeti da obnovi kontakt.

  STRELAC

  Spremite se za jednu od mnogih ljubavnih kriza koja potencijalno unosi nemir i stavlja vas u loš položaj. Od vas se očekuje određena zrelost i tome bi trebalo da težite. Kada je reč o finansijama, tu ćete imati pomoć porodice, a na poslu će do kraja meseca biti aktuelna neka vrsta takmičenja. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati neke prijatne susrete sa osobama iz prošlosti, koji bi potencijalno mogli da ih uvuku u isti odnos.

  JARAC

  Već dugo čekate vesti u vezi sa nekim poslom i tokom ovog meseca ćete dobiti svoje odgovore. Pazite se prekomernog trošenja i nerealnih planova. Zauzeti pripadnici znaka će morati da se otvore ka partneru, dok oni koji su slobodni mogu da očekuju nešto neobičnije simpatije. Pripazite na imunitet, moguće su virusne infekcije.

  VODOLIJA

  U prvom planu su odnosi i vaš stav naspram njih. Morate prestati da vučete iz prošlosti stare partnere i način ponašanja. Posao i novac vam nameću disciplinu i usredsređenost, a vi biste da uživate i malo se opustite. Možda ste najbrži, ali ste i brzopleti, pa pazite kome i šta pričate tokom meseca, jer su mogući konflikti.

  RIBE

  U prvoj polovini meseca bićete „ledena kraljica”, dok vas neko specijalan ne bude „odledio”. Biće tu ozbiljne borbe, jer ćete tog nekog puštati da se batrga uz vaše zagonetke i nestajanja. Posao napreduje i ide u smeru koji želite, samo pokušajte da ne forsirate i sebe i druge preko granice. Što se novca tiče, pravite megalomanske planove, koje bi trebalo da primirite – nije vreme za veliko trošenje.

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE