Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MESEČNI HOROSKOP: Ovan izbegava obaveze, strelac preosetljiv na novac

  Piše: Darija Basta, astrolog

  Pred nama je malo sporija, intuintivnija i sentimentalna sezona – sezona Raka.

  Od 21. juna do 22. jula sunce se probija kroz iskren i osetljiv znak vode, Rak. Znak kojim vlada Mesec (koji nadgleda sve stvari vezane za emocije, intuiciju, instinkte i osećaj sigurnosti) – inspiriše vas da date srce na dlanu dok smatrate da su vam najbliži i najdraži. Sa osetljivim mesecom kao njegovim vodećim svetlom, sezona raka podstiče našu želju da stvorimo, smejemo se, osećamo se bezbedno i povezujemo sa onima oko nas.

  Šta karakteriše sezonu raka? U suprotnosti sa nemirnim, privlačnim, prohladnim vibracijama sezone Blizanaca, sunčevo putovanje kroz Rak promoviše dublje razumevanje naših veza i osećaja vezanih za dom. Iz tog razloga, sezona raka obično donosi društvenost i otvara put da se posvetite sebi. Razmislite: Dani su dugi, noći tople, bašte kafića, koncerti…, Ili provodite odmor sa porodicom i prijateljima upijajući sunčevu svetlost i mesečinu u blizini vode.

  Sentimentalna sezona leži pred vama, ali verovatno ćete na kraju imati osećaj da ste još jači i ispunjeniji. Zaokružili smo nekoliko stavki da vam pomognemo da prođete kroz ovu fazu deljenja onoga što je u vašem srcu i prihvatajući promene.

  Šta je potrebno Rakovima: Nema sumnje da ćete želeti da uživate u jednoj od vaših omiljenih zabava: masaži, vodi, umirujućim kupkama. Potreban vam je odmor pored vode. Kao vodeni znak, vreme provedeno u meditaciji u vodi ili u blizini vode je posebno obnavljajuće za vaš um i telo.

  OVAN

  Ne dozvolite sebi da izbegavate obaveze koje će vas izvesno stići. Krucijalno je da se mentalno prisutni i ne odjavljujete i bežite u virtuelni svet. Sredina meseca sa sobom nosi mogućnost konflikta sa osobom koja radi ili isti ili vrlo slični posao ili jednostavno ima isto zvanje. Veoma je bitno hladne glave ulaziti u bilo koju konfrontaciju. Ako ste usamljeni, bavljenje nekom hobističkom aktivnošću može rezultovati novim poznanstvom sa romantičnim kapacitetom.

  BIK

  Veoma ste uplašeni potencijalima i perspektivom svog zvanja. Dosta nesigurnosti ima realno uporište ali takođe može i biti poslednja turbulencija pre konačne stabilizacije poslovne situacije. Ne smete dozvoliti sumnji da vas parališe, bez obzira šta se dešava uvek ćete imati lične kredencije i rezulltate. Juli može biti period kada više nego inače bikovi kriju svoj romantični život ali možda nešto naklonjeniji bikovima koji planiraju uozbiljavanje i veći stepen posvećenosti porodici ili širenje iste.

  BLIZANCI

  Za svakoga postoje situacije u kojima se morate predati. Poslovna situacija je van vaše kontrole. Vi dajte sve od sebe i prilike da budete nagrađeni sigurno neće izostati. Čuvajte se administrativnih problema, posebnu pažnju posvetite svoj papirologiji koja prolazi kroz ruke administracije. Juli će u vama podstaći nove romantične aspiracije. Mnogi će biti izazvani da makar u glavi vode dvostruki život. Iskušenja su deo života i kao takav ih treba prihvatiti ali takođe mora postojati i svest da nije svako stanje i situacija u koju možete sebe dovesti poželjna.

  RAK

  Početak jula će biti izraženo kritičan i manjkaće vam inicijative. Trebali bi ovo korigovati što pre jer preti da ugrozi nivo poslovnog uspeha. Između ostalog, preti da ugrozi i zadovoljstvo zanimanjem kojim se bavite na duže staze. Naprasitost treba po svaku cenu izbegnuti. Sve eventualne komplikacije morate dočekati sa spremnošću. Posao se ne bi zvao posao kad bi u njemu mogli da uživate konstantno. Emotivno, ovaj period, sa sobom nosi velike izazove.

  LAV

  Početak meseca proleteće neprimetno. Tek sredinom perioda odabrani će moći da oprobaju svoje veštine rezolucije konflikta. Na poslu ćete od sredine meseca nažalost biti suočeni sa brojnim provokacijama na koje bi bilo najbolje da ne reagujete. Ako pak ne možete odoleti, najbolje je da svoje reakcije jasno usmerite striktno prema onima koji su svesno doprineli problematici u vašem životu.

  DEVICA

  Nova energija koju intenzivno device osećaju pokrenuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete konstruktivni, otvoreni i željni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade na istom prostoru kao i vi. Sve saradnje sa inostranstvom ili čak srodnim firmama lociranim u drugim delovima iste države su posebno povoljno naglašene.

  VAGA

  Intenzivno čekate drastično poboljšanje već duže vreme ali se čini da nivo vašeg iščekivanja utiče na to da se poboljšanje sve više odlaže. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i dobitna kombinacija, ali i meru opreza jer nije uvek poželjno povezivati sreću sa nivoom ispunjene poslovne ambicije. Birate reči odabrane da šokiraju i primoraju partnera ili partnerku da usredsrede pažnju na vas. Želite da preokrenete stvari.

  ŠKORPIJA

  Slušajte kolege veoma pažljivo i odgovarajte na njihove zahteve veoma taktično. Mogućnost poslovnog putovanja na samom početku meseca. Ignorišite ultimatume duhom pozitivnosti. Upravo vam vaše samopouzdanje dozvoljava da priznate da niste sigurni u ishod svake situacije. Splet srećnih događaja pokreće se 20. jula. Pričajte sa voljenim o iščekivanim dešavanjima. Izrazite svoje brige otvoreno i bićete dočekani sa tolerancijom.

  STRELAC

  Ne dozovlite sebi da budete preosetljivi po pitanjima novca. Nemojte provoditi više vremena nego što je neophodno sa kolegama. Distanciranjem ćete izbeći probleme kasnije. U eventualnoj konfrontaciji popustite da bi prikrili svoje prave interese. Kraj meseca sa sobom nosi stabilizaciju situacije i prolongiranje statusa quo. Na ljubavnom planu je nemoguće biti neaktivan. Sentimentalni potencijal je razumno veliki pritom neće manjkati prilika da se isti iskoristi!

  JARAC

  Ovaj mesec vam donosi izazove, testira vašu istrajnost, strpljenje i odgovornost. Morate naučiti da ne možete da kontrolišete spoljne faktore stoga morate sigurno i solidno koračati poslovnom sferom. Trebali bi se upustiti u naporne dugoročne projekte koji zahtevaju mnogo truda i sistematičnog rada. Problemi sa hroničnim glavoboljama.

  VODOLIJA

  Poslovno ste stabilni ali proširenja koja ste planirali ne idu idealno. Gubite kontakt sa jednim od potencijalnih partner a i kroz duži deo meseca nećete biti sigurni šta se tačno dešava sa tom celom situacijom. Na tlu haosa može se roditi nova plodonosna ideja stoga ne očajavajte čak i ako se situacija ne sredi nećete izaći oštećeni. Emotivno ste takođe stabilni ali vam u ovom segmentu to ni približno ne odgovara. Ideje koje dugo gajite niste uspeli da izrealizujete.

  RIBE

  Već duže se spremate za poslovno putovanje na većoj distanci. Napokon dolazite u situaciju gde sva vaša promišljanja možete iskoristiti i dozvoliti sebi. Ako pak nemate kontakta sa inostranstvom pravi je trenutak da se posvetite hobističkom učenju nove veštine jer se to kroz vreme može pretvoriti u znatan izvor zadovoljstva i prihoda tim redom. Vaš um kontroliše dešavanja na emotivnom planu. Razvoj situacije će više voditi instinktivnoj privlačnosti nego onoj zasnovanoj na komunikaciji i intelektualnim afinitetima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE