Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Medijska kuća BIZLife saziva „BIZ KOLEGIJUM“, pridružite nam se! (VIDEO)

  Iako smo sve bliži kraju 2020. godine, problemi sa kojima se čitav svet susreo neće se time zavšiti. Činjenica je da će naredna 2021. godina biti puna izazova za sve nas, a kako bismo se što bolje pripremili za nju, medijska kuća BIZlife odlučila je da organizuje „BIZ kolegijume“.

  Na svakom od kolegijuma, koji će se organizovati mesečno, tema će biti drugačija, a vodeći ljudi iz kompanija pokušaće da odgovore na sva pitanja i nedoumice koji su tema u biznis zajednici.

  Prvi „BIZ kolegijum“ na temu Marketinga i komunikacija održan je 26. oktobra u prostoru #workštek hotela Courtyard by Marriott Belgrade, uz podršku kompanije Samsung.

  Glavnu reč vodili su eksperti za marketing i komunikacije: Milena Mićanović, direktor za marketing i PR Vojvođanska banka a. d. Novi Sad, Miloš Milošević, direktor marketinga Delta Motors, Petar Nogo, direktor marketinških komunikacija Telenor Borislav Miljanović, CEO Represent System i Dragan Lupšić, Partner Flagship Public Affairs & Strategic Communications.

  Učesnici „BIZ kolegijuma“ razmenili su mišljenja na temu (ne)komunikacije u doba korone, o tome da li su inovacije pomogle da se prevaziđu izazovi, koliko je važna brzina reagovanja i prilagođavanja, koliko je prethodni period uticao na marketing strategije, da li smo u budućnosti okrenuti samo digitalnom marketingu i komunikacijama, kao i o tome šta nas čeka u 2021. godini.

  Medijska kuća BIZLife novi „BIZ kolegijum“ zakazuje za novembar, gde će se stručnjaci ponovo okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, u decembru, najavljujemo i premijum „BIZ kolegijum“ koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Pridružite nam se!

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE