Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Svetska kulinarska TV zvezda Rudolf van Vin bio je gost Beograda

    Zvezda svetske kulinarske TV scene, čuveni holandski kuvar Rudolf van Vin bio je gost Beograda, gde je predstavio deo svog bogatog umeća u pripremanju hrane. Tokom boravka u srpskoj prestonici on je održao prezentaciju kuvanja od voća i povrća proizvedenog u našoj zemlji. Deo vremena je odvojio i za druženje sa novinarima i influenserima specijalizovanim za kulinarstvo, poslastice i zdravu ishranu.

    Rudolf van Vin bio je gost drugog Maxi Nacionalnog festivala hrane

    Festival je, na Beogradskom sajmu, 15. juna, organizovala kompanija Delez Srbija.

    Maxi Nacionalni festival hrane, Rudolf van Vin

    Maxi Nacionalni festival hrane, Rudolf van Vin

    Ova manifestacija okupila je 30 domaćih proizvođača voća i povrća, koji svojim svežim i zdravim proizvodima svakodnevno snabdevaju prodavnice ovog trgovinskog lanca.

    Baš to voće i povrće, stiglo direktno sa srpskih njiva, poznati TV star iskoristio je za pripremu jela i umaka koja nikoga nisu ostavili ravnodušnim, ali i promociju koncepta zdrave ishrane. Na njegovoj dasci za seckanje našla se sveža šargarepa, brokoli, crni i beli luk, paradajz, paprika, jabuke i trešnje… Namirnice proizvedene u Srbiji, kako je rekao, imaju intenzivan ukus koji je idealan za pripremu kvalitetnih jela.

    Maxi Nacionalni festival hrane, Rudolf van Vin

    Maxi Nacionalni festival hrane, Rudolf van Vin

    Simpatičnom Holanđaninu ovo je bio četvrti put da je posetio Beograd, a za sebe kaže da je ljubitelj srpske kuhinje

    U vašoj zemlji hrana se i danas priprema tako što se povrće stavi u lonac i ostavi se da se skuva ukusno jelo. U svetu se, nažalost, sve ređe tako kuva. Volim ajvar koji zahvaljujući punom ukusu domaće paprike ima intenzivan ukus. Ipak, omiljeni deo srpske kuhinje mi je kajmak, koji bi poneo i na Nojevu barku. Od poslastica izdvajam Vasinu tortu, koju mnogo volim. Jednostavno se pravi, a odlična je, rekao je Rudolf tokom svog performansa na Beogradskom sajmu.

    Emisije kulinarskog barda na globalnim TV stanicama izuzetno su popularne širom sveta. Njegove emisije „otkrile“ su lepotu kuvanja milionima gledalaca širom sveta. To mu, kaže, i jeste cilj.

    Sledeće godine će biti punih 40 godina od kako kuvam. Nikada mi neće dosasaditi, a i dalje me raduje što inspirišem ljude širom sveta da se oprobaju u kulinarstvu i istraže svet pripreme hrane, rekao je Rudolf van Vin.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Promo

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE