Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Placanja karticama MasterIndex Srbija

  Mastercard nagrađuje plaćanja na internetu povratom sredstava

  Onlajn plaćanja i onlajn kupovina su nesumnjivo postali sastavni deo svakodnevnih aktivnosti velikog broja građana Srbije, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi.

  Svi korisnici kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Srbiji, koji u periodu od 1. juna do 30. juna 2022. godine izvrše tri onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 dinara, automatski dobijaju nazad 1.010 dinara na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

  Kako mogu da dobiju povraćaj novca?

  Keš-bek ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, bez obzira na to koja banka učesnica programa im je karticu izdala, a koji obave najmanje tri onlajn kartičnih plaćanja sa bilo kog uređaja -računara, tableta ili telefona, ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 dinara, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama.

  Potrebno je da plaćanja budu obavljena isključivo kod domaćih internet trgovaca, na njihovim veb sajtovima, platformama i aplikacijama, a računaju se i plaćanja komunalnih računa obavljena karticama onlajn na portalima, kao i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

  Važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena onlajn na portalima ili u aplikacijama trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

  Keš-bek biće obavljen do 15-og dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena poslednja Kvalifikovana kupovina Karticom u skladu sa ovim Pravilima navedenim niže. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog keš-beka (povrata novca) tokom trajanja kampanje.

  Sigurnost na prvom mestu

  Sve onlajn transakcije izvršene Mastercard karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja na fizičkom mestu prodaje.

  Kupci koji plaćaju onlajn Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava i to su politike koje kompanija Mastercard globalno primenjuje u svom poslovanju.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mastercard, Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE