Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Majski Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ u Sremskoj Mitrovici

  Besplatne edukacije o online trgovini ove nedelje u Sremskoj Mitrovici.

  Majski Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ biće održan u Sremskoj Mitrovici, 11. maja 2023. godine, u sali broj 4. Gradske kuće, u ulici Svetog Dimitrija 13, sa početkom od 12h. Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“  obuhvata besplatne edukacije na temu online trgovine dostupne svim građanima.

  Tokom ovih edukacija, svi zainteresovani imaće priliku da se informišu o značaju online prodavnica za poslovanje, kao i o tome šta motiviše kupce da kupuju online, a šta ih to odbija. Takođe, u okviru ovih edukacija biće predstavljene mts pogodnosti namenjene isključivo biznis korisnicima.

  Projekat „Kliknite sa kupcima“ pokrenut je od kompanije Ananas, u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, a uz podršku Privredne komore Srbije. Cilj projekta je da se pomogne i podstakne domaća privreda i budući poslovni partnerima, pružajući im podršku i savete u vezi sa online prodajom.

  Potpuno besplatne edukacije u okviru karavana „Kliknite sa kupcima“ namenjene su svima koji žele da prošire svoja znanja o svetu E-commerca, da se informišu o funkcionisanju onlajn prodaje, bilo da žele da pokrenu svoju online trgovinu ili da unaprede već postojeću. Tokom edukacija, polaznici će ovladati vrednim znanjima i dobiće savete koji će im pomoći da se prilagode dinamičnim promenama na tržištu i iskoriste sve mogućnosti koje online prodaja pruža, uključujući nove trendove i tehnologije.

  U toku ove godine, karavan će obiđi sve gradove širom Srbije, kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca.

  Svi zainteresovani za Ananas karavan u Sremskoj Mitrovici, svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima, dok ostali registracijom putem ovog linka, povećavaju šanse da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ananas

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE