Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  LOVEFEST i Jelen pivo na mapi festivala odgovornih prema prirodi

  Na upravo završenom Lovefest muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, organizatori festivala, zajedno sa Apatinskom pivarom, Jelen pivom i Sekopakom, nacionalnim operaterom ambalažnog otpada, sakupili su značajnu količinu aluminijumskih limenki. Više od 250kg limenki je usmereno na dalji proces prerade otpada čime je ovaj festival, zajedno sa partnerima, potvrdio svoje usmerenje ka odgovornom poslovanju u cilju očuvanja životne sredine i cirkularne ekonomije.

  Obezbedjene su kante za reciklažu a posebni timovi su, koristeći mobilne kante-rančeve, animirali posetioce festivala pozivajući ih da pravilno odlože ambalažni otpad.

  Apatinska pivara je posetioce festivala podsetila i na značaj odgovornog konzumiranja alkoholnih pića putem kampanje KAD PIJEM NE VOZIM, koja ove godine obeležava 15 godina postojanja. Učesnicima festivala je uz pomoć zanimljivih aktivacija i edukativnih materijala ukazano da, ukoliko konzumiraju alkoholno piće, nikako ne sedaju za volan već da odaberu sigurnu opciju za povratak kući: taksi vozilo, da prošetaju, autobus ili poziv prijatelju koji će ih sigurno prevesti do željene destinacije.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE