Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Boje i timski rad – za lepši kraj

  Zahvaljujući akciji koju četvrtu godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika, udruženim snagama imaju priliku da ulepšaju svakodnevnicu i udahnu nov život u svoje zgrade.

  Još 15 dana ostalo je za prijavu na konkurs za dodeljivanje subvencije od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ pomaže stambenim zajednicama.

  Da rad pokreće i ujedinjuje, na najbolji način potvrđuju iskustva velikog broja upravnika koji su se u protekle tri godine prijavljivali na konkurs Roma Company za dobijanje subvencije za kupovinu materijala i oplemenili svoje stambene zgrade. Zgradama koja već dugo odolevaju vremenu povratili su vedrinu i sjaj, ulazima je udahnuta nova svežina i čistota. Stanari ne kriju oduševljenje i ponos za trud koju su uložili u obnovi svog okruženja. Ovo je pravi primer i podstrek za ostale upravnike i stanare da ih slede u zajedničkom doprinosu našem životnom okruženju i našem gradu, jer i najmanji doprinos pojedinca ima veliki značaj za zajednicu.

  Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta sajta www.roma.rs najkasnije do 01.09.2021. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 15. septembra 2021. godine.

  Zahvaljujući ovoj akciji, angažovanjem upravnika i složnosti stanara, okrečeno je 130 ulaza i hodnika zgrada sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Roma company

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE