Lončar "zamolio" Gašića da vodi Nadzorni odbor KC Niš

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lončar “zamolio” Gašića da vodi Nadzorni odbor KC Niš

  Ministar zdravlja Zlatibor Lončar oglasio se povodom imenovanja Bobana Gašića na poziciju predsednika Nadzornog odbora niškog Kliničkog centra.

  Lončar je istakao da je “on lično insistirao i molio brata direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića da preuzme tu funkciju”.

  On je rekao da se radi o neplaćenoj funkciji, tako da će Gašić “trošiti svoje gorivo, svoj telefon i sve”. “Da je više takvih domaćina kao što su Boban i (Bratislav) Bata Gašić ne znam gde bi nam bio kraj”, kazao je on.

  On je kazao da je insistirao da Boban Gašić bude predsednik Nadzornog odbora Kliničkog centra zbog toga što mu je na tom mestu bio potreban “čovek sa koji zna organizaciju i zna da radi”.

  “On od 1996. godine vodi uspešno firmu i proizvodnju i zna da organizuje. Ja sam ga zamolio da pomogne oko organizacije da novi Klinički centar služi nameni i da ima dobro organizovanu tehničku službu”, kazao je Lončar.

  Vlada Srbije 21. decembra imenovala je Bobana Gašića za predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra u Nišu umesto Vesne Milenković.

  Krajem maja tadašnji premijer i sadašnji predsednik Aleksandar Vučić na sličan način je “argumentovao” imenovanje Bratislava Gašića na funkciju direktora BIA: “On je čovek koji sve zna o bezbednosti“.

  Izvor: B92, Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE