Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lakše i brže do gotovinskih kredita: Odgovor za 15 minuta u Banca Intesa

  U nastojanju da svojim klijentima omogući da na još jednostavniji i fleksibilniji način obezbede dodatna novčana sredstva, Banca Intesa im je pružila mogućnost podnošenja kreditnog zahteva i putem aplikacije elektronskog bankarstva.

  Na ovaj način građani mogu aplicirati za Laki keš, Intermezzo keš i Senior keš kredite Banca Intesa i dobiti odgovor o statusu kreditnog zahteva u roku od 15 minuta. Do 31.03.2017. godine klijentima se ne naplaćuje naknada za obradu kreditnih zahteva podnetih putem aplikacije elektronskog bankarstva.

  Povećanje zadovoljstva naših klijenata kroz unapređenje njihovog korisničkog iskustva u interakciji sa bankom je jedan od ključnih poslovnih prioriteta Banca Intesa. On-line keš krediti tek su jedna od novina kojom smo im dali mogućnost da do neophodnih novčanih sredstava dođu na još jednostavniji i brži način. I u narednom periodu težićemo da dodatno uštedimo vreme i novac klijentima, pružajući im pritom iskustvo praktičnog i efikasnog korišćenja bankarskih usluga“, izjavio je Nikša Ilović, direktor Sektora za poslovanje sa fizičkim licima.

  Kredit se realizuje samo jednim odlaskom u ekspozituru radi potpisivanja Ugovora i preuzimanja novca, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta.

  Zahvaljujući stalnom radu na unapređenju kvaliteta kreditnih proizvoda i praćenju potreba svojih klijenata, Banca Intesa je tokom 2016. godine realizovala gotovinske kredite u ukupnom iznosu od oko 260 miliona evra i ostvarila rast od 64 odsto u odnosu na godinu ranije, kada je klijentima plasirala gotovinske zajmove u kumulativnoj vrednosti od oko 159 miliona evra.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Intesa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE