Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  La Linea Verde – jedini zvanični distributer salata za McDonalds

  Kompaniju La Linea Verde je tokom ove nedelje posetila delagacije McDonald’s restorana iz Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine.

  Sa velikim zadovoljstvom iz kompanije javljaju da su tom prilikom postali jedini zvanični distributer salata za McDonalds restorane u Srbiji.

  Sa McDonald’s restoranima delimo zajedničke vrednosti kao što su visoki standardni kvaliteta i prodaja isključivo najkvalitetnijih proizvoda. Kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja. U saradnji sa McDonald’s-om naše najukusnije salate stižu do naših potrošača i na ovaj način, poručuju i kompanije.


  O kompaniji La Linea Verde

  Grupa kompanija čija centrala se nalazi u Italiji (gradu Manerbio, nedaleko od Milana) je agroprehrambena kompanija specijalizovana za proizvodnju gotovih salata i ohlađenih gotovih čorbi. Preduzeće zasniva svoju proizvodnju na jakim porodičnim tradicijama, a osnovala su ga 1991. godine braća Đuzepe i Domeniko Bataljola. Kompanija je danas lider na tržištu svežih salata i gotovih jela u Italiji.

  Krajem 2017. godine grupa je otvorila novo preduzeće sa punim ciklusom proizvodnje „La Linea Verde Dobrinci“, na severu Srbije. Nova proizvodna platforma koja je postavljena na 6000 kvadratnih metara ima kapacitet 65000 pakovanja opranih salata. Takođe i 55000 pakovanja neopranog asortimana dnevno. Cilj tog novog projekta je stvaranje lanca isporuke koji počinje najnovijim tehnologijama proizvodnje na Balkanu (pre svega u Srbiji ) do zemalja istočne Evrope, kako bi se za njih obezbedili proizvodi najvišeg kvaliteta i pouzdanosti 12 meseci godišnje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: La Linea Verde

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE