Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kriptovalute ponovo rastu, Eter dostigao REKORDNE VREDNOSTI

  Kriptovalute su prošle nedelje zabeležile snažan rast, posebno eter, koji je premašio 1.500 dolara nakon što je pao ispod 1.000 dolara u junu.

  Druga najveća kriptovaluta je sada zaista na pragu takozvanog spajanja (The Merge), koje je nekoliko puta odlagano. Nadogradnja mreže će prvenstveno doneti energetski efikasniji način potvrđivanja transakcija i prelazak sa dokaza o radu na dokaz o vlasništvu (dokaz udela).

  U finansijskom fondu Graiscale, uprkos oporavku koji je primetan u poslednjih nekoliko nedelja, upozoravaju da će kriptozim trajati narednih 250 dana, u odnosu na prethodne cikluse. Oni navode trgovanje uz pomoć leveridža i agoniju stabilnog coin-a TerraUSD kao glavne uzroke velikih padova koji su ove godine pogodili kripto tržište.

  kripto biznis

  Kriptovalute (Pixabay)

  Osim Bitkoina i Eterijuma, DeFi platforme su imale snažan oporavak, a Lido Finance je porastao za više od 160 odsto u poslednjih sedam dana. AaveAAVE, platforma za kripto pozajmljivanje, porasla je za više od 40 odsto u poslednjih sedam dana, dok je Avanache porastao za više od 45 odsto u istom vremenskom periodu.

  Akcije CoinBase-a u porastu

  Akcije Coinbase-a su se u ponedeljak zatvorile za 9 odsto rasta pošto su kriptovalute poput bitkoina i etra ojačale.

  Bitcoin, najveća kriptovaluta na svetu, trgovao se po ceni od 21.926 dolara, što je rast od oko 4 odsto, prema podacima Coinbase-a. Eter je takođe skočio za otprilike 9 odsto, trgovajući se sa 1.478 dolara. Eter čini otprilike 30 odsto obima trgovanja Coinbase-a, dok Bitcoin iznosi oko 21 odsto, prema podacima CoinMarketCap-a.

  Kriptovaluta, banka

  Kriptovaluta, banka (Pixels)

  Akcije tehnološkog giganta su uglavnom u plusu, jer izgleda da se investitori klade da će Federalne rezerve biti manje agresivne protiv inflacije nego što se strahuje. To možda daje deonicama Coinbase-a dodatnu snagu. Ipak, akcije kompanije su pale za 76 odsto za ovu godinu i za oko 83 odsto u odnosu na maksimum od 9. novembra 2021.

  Do porasta Coinbase-a došlo je nakon što je prošlog meseca u internom imejlu kompanije rečeno da kompanija otpušta 18 odsto svojih zaposlenih.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE