Kreće serijal motivacionih predavanja poznatih mladih ljudi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kreće serijal motivacionih predavanja poznatih mladih ljudi

  Vođen statistikom da čak 53 odsto mladih u Srbiji starosti između 15 i 30 godina nije aktivno u traženju posla, projekat Nemačke razvojne saradnje “Podsticanje zapošljavanja mladih” pokreće video serijal online motivacionih predavanja pod nazivom „BIRAM DA SE POKRENEM“ sa ciljem da mlade u Srbiji inspiriše i motiviše na akciju. Prvo motivaciono predavanje u okviru ovog online serijala održaće Slaven Došlo, jedan od najpoznatijih mladih domaćih glumaca, u sredu, 8. novembra u 21 čas, kada će podeliti svoja iskustva o tome kako on ostvaruje ciljeve. Predavanja će biti dostupna svima putem web platforme BIRAM DA SE POKRENEM.

  Pored Slavena, u ulozi predavača kampanje naći će se i mnogi drugi mladih ljudi, različitih zanimanja i životnih iskustava – ličnosti koje su isključivo svojim radim i talentom postigle uspeh. Među njima su Nađa Jokanović, suosnivačica i direktorka marketinga i poslovnog razvoja najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u zemlji – Wannabe Magazine, Sara Jovanović, jedna od najpoznatijih mladih, pop pevačica u Srbiji, Dunja Jovanić, autorka jednog od najpoznatijih modnih blogova u regionu – Fashion Babe, Tamara Dragičević filmska, televizijska i pozorišna glumica.

  Kampanja „BIRAM DA SE POKRENEM“ pokrenuta je u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih sa misijom da mladima u Srbiji pruži podršku i vetar u leđa da aktivno preuzmu inicijativu i odgovornost za svoj lični i profesionalni razvoj. Uz podršku ovog projekta u poslednje 2 godine oko 7000 mladih steklo je veštine za traženje posla, a više od 220 mladih se zaposlilo.

  Projekat Nemačke razvojne saradnje Podsticanje zapošljavanja mladih realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva privrede i Nacionalne službe za zapošljavanje.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE