Kraljica POTVRDILA: Hari i Megan se povlače sa kraljevskih dužnosti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kraljica POTVRDILA: Hari i Megan se povlače sa kraljevskih dužnosti

  Kraljica Elizabeta Druga pomirila se sa odlukom princa Harija i njegove supruge Megan da se povuku s važnijih kraljevskih dužnosti.

  Nakon porodičnog sastanka na imanju Sandrighem koji je sazvala kraljica lično, ona je poručila da bi više volela da princ Hari i Megan Mark ostanu aktivni članovi Kraljevske porodice, ali da poštuje njihove želje da “žive nezavisnim životom”.

  Posle “kriznog sastanka” kraljica se oglasila zvaničnom izjavom u kojoj je dala punu podršku prinčevskom paru.

  “Danas je moja porodica imala veoma konstruktivan razgovor oko budućnosti mog unuka i njegove familije. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo želje Harija i Megan da započnu novi porodični život, dok će istovremeno biti dragoceni deo moje porodice”, navodi se između ostalog u kraljičinoj izjavi.

  Princ Hari i Megan Markl (Foto: YT/Screenshot)

  Hari i Megan su jasno stavili do znanja da neće više da budu finansijski oslonjeni na javni fond.

  Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će par provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši i ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima, rekla je kraljica ELizabeta.

  Molitva pre sastanka

  Pre porodičnog sastanka, kako su preneli mediji, Elizabeta je u toku dana otišla do crkve da se pomoli, te su mnogi smatrali da će se ona potruditi da utiče na odluku Harija i Megan i nađu rešenje za celu porodicu, jer joj je mnogo teško zbog cele situacije koja vlada u kraljevskoj porodici.

  Naime, kako piše The Sun neposredno pre sastanka kraljica je išla da se pomoli u crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringhamu.

  Izvor: BIZLife, Blic

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE