Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs za donaciju 50% materijala za krečenje hodnika stambenih zgrada

  Zahvaljujući akciji koju četvrtu godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika, udruženim snagama imaju priliku da ulepšaju svakodnevnicu i udahnu nov život u svoje zgrade.

  Pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ od danas počinje prijavljivanje za konkurs uređivanja hodnika i ulaza stambenih zajednica koje za krajnji rezultat imaju uređene i obnovljene prostorije i prijatan ambijent. Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine objavljuje konkurs za  subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

  Nedostatak vremena, volje, tolerancije, česte selidbe, dovele su do otuđenja i udaljavanja komšija. Iz tog razloga, akcija Roma company ima za cilj da povrati svest o zajednici, solidarnosti i važnosti našeg okruženja. Sada već tradicionalno, svakodnevna rutina beogradskih zgrada na trenutak biva prekinuta planovima, dogovorima i razmenjivanjem iskustava a sve u cilju uređenja i očuvanja prostorija koje su deo naše svakodnevnice.

  Da rad pokreće i ujedinjuje, na najbolji način potvrđuju iskustva velikog broja profesionalnih upravnika koji su se u protekle tri godine prijavljivali na Romin konkurs za dobijanje subvencije za kupovinu materijala i oplemenili svoje stambene jedinice. Zgradama koja već dugo odolevaju vremenu povratili su vedrinu i sjaj, ulazima je udahnuta nova svežina i čistota. Stanari ne kriju oduševljenje i ponos za trud koju su uložili u obnovi svog okruženja. Ovo je pravi primer i podstrek za ostale upravnike i stanare da ih slede u zajedničkom doprinosu našem životnom okruženju i našem gradu, jer i najmanji doprinos pojedinca ima veliki značaj za zajednicu.

  „Ovo je četvrta godina za redom kako organizujemo akciju donacije 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika zgrada. Roma Company kao društveno odgovorna kompanija, pored ulaganja u lokalnu zajednicu, ima za cilj da podrži i osnaži svaki inicijativu koja jača svest ljudi prema svojoj okolini. Sjajni rezultati akcije koje smo ostvarili u protekle tri godine daju nam potvrdu i podstrek da idemo u pravom smeru.  Verujem da će primeri prethodno uređenih stambenih jedinica, biti podsticaj i za druge stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

  Zahvaljujući ovoj akciji, angažovanjem upravnika i složnosti stanara, okrečeno je 130 ulaza i hodnika zgrada sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

  Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta sajta www.roma.rs najkasnije do 01.09.2021. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 15. septembra 2021. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: roma company

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE