Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs za Beogradsko proleće završava se sutra, prijavljeno 314 kandidata

  Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem muzičkom Festivalu „Beogradsko proleće“, završava se sutra, posle mesec dana od zvaničnog početka prikupljanja prijava 15. januara. Za prestižni festival do danas se prijavilo 314 kandidata, autora i izvođača pop i zabavnih kompozicija, a zainteresovani su kako neafirmisani, tako i afirmisani autori.

  Uskoro se očekuje i da Selekciona komisija na čijem čelu se nalazi Maja Raković, vlasnica i glavni i odgovorni urednik Naksi radija, ali i ovogodišnja predsednica Stručnog žirija festivala,  pristupi selekciji kompozicija.

  Podsetimo, poznati muzički festival „Beogradsko proleće“, koji je posle dugog niza godina, obnovljen 2022. godine, na mestu nekadašnje Dvorane Doma sindikata, gde je i rođen, biće održan 22. aprila u organizaciji mts Dvorane, u saradnji i uz svesrdnu medijsku podršku Naksi radija.

  Prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bio je Toni Cetinski sa numerom ČUVAM LJUBAV. Drugo i treće mesto poneli su Željko Vasić sa kompozicijom KOMPANJERO i Mirza Selimović sa pesmom PLAKAĆEŠ.

  Sve dodatne informacije o rađanju i istorijatu festivala, kao i o pobednicima obonovljenog festivala prošle godine dostupne su i na sajtu www.beogradskoprolece.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Filip Olićan/ MTS DVORANA

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE