Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Marbo donirala tehničku opremu Bačkom Petrovcu

  Kompanija Marbo Product, koja u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo posluje već 13 godina na tržištima Zapadnog Balkana, u okviru svog društveno odgovornog doprinosa lokalnoj zajednici, donirala je računarsku i drugu tehničku opremu i uređaje  javnim ustanovama opštine Bački Petrovac. Oprema je donirana Domu zdravlja Bački Petrovac, Predškolskoj ustanovi „Včielka“, gimnaziji „Jan Kolar“, Osnovnoj školi „Jan Čajak“, Osnovnoj školi „Jan Amos Komenski“ u Kulpinu, Osnovnoj školi „Jozef Marčok Dragutin“u Gložanu i Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Maglić.

  Doniranu tehničku opremu čini laptopovi, štampači, monitori, desktop računari i tableti,  a u saradnji sa Opštinom Bački Petrovac uručena javnim ustanovama koje funkcionišu pod njenom nadležnošću.

  Marbo Product je već dobro poznat kao društveno-odgovorna kompanija, a pre svega smo okrenuti lokalnoj zajednici u kojoj živi veliki broj naših zaposlenih sa porodicama i gde se nalazi naša fabrika. Donacija tehničke opreme ustanovama pod nadležnošću Opštine Bački Petrovac će sigurno zaposlenima u ovim ustanovama olakšati rad, a sigurni smo i da će doprineti boljem kvalitetu života i usluge koju od ovih ustanova dobijaju svi stanovnici opštine izjavio je Robert Baka, direktor fabrike Marbo Producta u Magliću.

  Na donaciji opreme ispred opštine Bački Petrovac, zahvalila se predsednica opštine gospođa Jasna Šproh.

  Donacija tehničke opreme nastavak je dugogodišnje uspešne saradnje Opštine Bački Petrovac i kompanije Marbo Product.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Marbo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE