Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija HONOR kroz specijalan praznični događaj poručuje: Ponosni smo što smo sa vama!

  Kompanija HONOR sinoć je upriličila događaj za medije i partnere iz Srbije, Hrvatske i Slovenije u popularnom beogradskom restoranu Lavash. Zvanice su ovom prilikom proslavile još jednu uspešnu poslovnu godinu i nazdravile novim uspesima koji predstoje u narednoj, 2023 godini.

  HONOR Christmas party, Lavash

  Razlozi za slavlje su brojni

  Od novembra 2020. godine kompanija HONOR počela je samostalno da gradi svoj put ka budućnosti. Dve godine kasnije, može se pohvaliti značajnim udelom na kineskom tržištu, kao i ambicioznim ulaskom na evropsko tržište.

  Bruce Huang, Generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na jučerašnjem događaju je istakao:

  Ove praznične sezone, posvećujemo posebnu pažnju zajedništvu. Iako nas dele kilometri ili granice, HONOR je kao tehnološka kompanija svesna da ništa ne sme zameniti autentičnost i magiju povezanosti među ljudima. Zbog toga je vizija naše kompanije da omogućimo korisnicima da premoste udaljenost i ohrabrimo ih da ostanu povezani koristeći sve prednosti moderne tehnologije.

  Bruce Huang, Generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju

  Tema ovogodišnjeg događaja nosila je ime HONOR to be with you

  Time je kompanija želela da prenese poruku, kako medijima i partnerima, tako i korisnicima da je zahvalna i ponosna na sve male i velike uspehe koji su postignuti zajedničkim snagama.

  Anka Dragojlović, kreativna dizajnerka bila je inspirisana kampanjom HONOR to be with you i na jedinstven način upotpunila je ovu viziju kompanije i omogućila da gosti na jučerašnjem događaju uživaju u njenim unikatnim radovima.

  unikatni radovi

  Svim korisnicima kompanija HONOR želi uspešnu 2023. godinu uz jednostavnu poruku – It’s an HONOR to be with you. Srećni novogodišnji i božićni praznici!


  O HONOR-u

  HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

  Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

  https://www.facebook.com/HonorSrbija/

  https://twitter.com/Honorglobal

  https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

  https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

  Izvor: BIZLife

  Foto: Honor

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE