Komode kao savršen izbor za odlaganje stvari u domu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Komode kao savršen izbor za odlaganje stvari u domu

  Za odlaganje garderobe i ostalih stvari u domu je uvek potrebno više mesta. Nameštaj koji je za tu svrhu veoma praktičan, a istovremeno sjajan način da upotpuni estetiku ambijenta jesu komode.

  Komode se razlikuju po stilu, veličini i funkcionalnosti, a prema svojim potrebama možete birati komodu sa fiokama ili policama. Važno je da se uklope sa ostalim komadima nameštaja u domu, kao i da se pre kupovine odrede njena namena i dimenzije komode prema veličini prostora.

  Ukoliko birate komodu za spavaću sobu, predlog je da vaš izbor bude komoda sa fiokama, kao dodatak garderoberu ili ormaru. Ona je odlično rešenje za sve sitnije komade garderobe. Oni će vam tako uvek biti na dohvat ruke i dobro organizovani.

  Sjajan primer ovakve komode je komoda DUERO 5F 90 u sivom grafit dekoru koja je izuzetno praktična, a pored svoje osnovne funkcije koja pruža pet prostranih fioka, gornja površina komode može biti savršeno mesto za razne dekorativne sitnice, svakodnevnu kozmetiku, šminku ili omiljeni parfem. Pored ovog dekora, komoda DUERO dostupna je i u drugim dimenzijama i dekorima, koje možete prilagoditi vašem enterijeru.

  DUERO 5F 90 komoda Forma Ideale

  Komoda može biti komad nameštaja i za predsoblje. Kombinacija sa zatvorenim policama i fiokama je veoma funkcionalna. Ostavlja prostora za odlaganje raznih stvari i predmeta koji se koriste svakodnevno.

  Savet: vodite računa o veličini i obliku komode, kako ne bi zauzela mnogo prostora

  MONDEGO 2K4F komoda, Forma Ideale

  Za manje prostorije  su najbolje komode sa manjom dubinom kako bi bilo dovoljno prostora za prolaz. Idealno rešenje za predsoblje je komoda MONDEGO 2K4F sa kombinacijom polica i fioka, koja svojim dimenzijama odgovara i užem prostoru, a pruža sasvim dovoljno prostora za odlaganje. Dizajnirana je kao spoj toplog dekora artisan hrasta, kombinovanog sa opak belim dekorom i belom lak folijom, pa svojim blistavim izgledom unosi otmenost u enterijer.

  Komode u dnevnom boravku su svakako veoma korisne, a najbolje je da budu kombinacija fioka i polica. Idealno je kada je bar deo sa policama sa zastakljenim vratima, jer predstavlja vrstu izloga za omiljene sitnice i dekoraciju. Komoda ROYAL u beloj boji, oplemenjena klasičnim dekorativnim elementima, pravi je ukras svakog dnevnog boravka. Gornja površina komode može poslužiti za raznu dodatnu dekoraciju, omiljenu biljku, ili praktičnu upotrebu gde će čaše za piće iz bara biti na dohvat ruke, dok boce mogu biti odložene u zatvorene police komode.

  ROYAL komode

  Zid iznad komode može se takođe iskoristiti za lepši vizuelni efekat. Ukoliko je komoda smeštena ispod prozora, to je nekada čak i dovoljno, a ukoliko nije, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da na zid iznad nje postavite veliko ogledalo, koje treba da bude približno iste širine kao komoda. Ogledalo ROYAL iz istoimene kolekcije odlično bi se uklopilo i dalo dodatnu dubinu prostoru. Umesto ogledala iznad komode možete postaviti i galeriju fotografija, ili jednu veću sliku. Ona bi trebalo da bude minimalne širine kao polovina komode, ali ne šira od nje.

  Koliko god da nam je nekad važno da samo ubacimo stvari u komodu, toliko je podjednako važno da nam se ona uklopi u kompletan enterijer prostorije za koju je namenjen. Zato obratite dodatnu pažnju na odabir komode koja može biti vaš savršen komad za odlaganje stvari.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE