Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Koju god da odaberete, nećete pogrešiti? Da li znate o čemu se radi?

  Sa Turcima nas veže snažna istorija, kao i brojne reči koje smo prihvatili u našem jeziku. Na isti način nas veže i ljubav prema serijama koje oslikavaju stvarne, životne situacije. U nastavku teksta vam peporučujemo serije za koje provereno znamo da će vam se svideti.

  Na kanalu Dizi, uvek možete pratiti serije koje će vam na najlepši mogući način dočarati događaje. Upravo jedna od takvih je serija Serija 20 minuta, koja prati priču profesora istorije Alija, čoveka blage naravi, koji se nakon hapšenja njegove voljene supruge Melek zbog pokušaja ubistva mladića Kerima zatiče u svetu akcije i intriga. Ali mora da napusti svoje knjige i pronađe snagu u sebi koje do tada nije ni bio svestan kako bi oslobodio svoju ženu i nastavio sa normalnim porodičnim životom. Ovu seriju možete pogledati na kanali Dizi od 17.30h.

  Na istom kanalu od 19.20 svakog dana emituje se serija Beskrajna ljubav. Kemal, rudarski inženjer i sin roditelja iz niže srednje klase, zaljubljuje se u Nihan, ćerku miljenicu iz bogataške porodice, uprkos nepremostivim klasnim razlikama. Kemal i Nihan uspevaju da održe vezu sve do momenta kada Kemal napušta Istanbul, kako bi se zaposlio u rudniku u Zonguldaku. Nakon serije neočekivanih događaja, Nihan se udaje za imućnog biznismena Emira Kozoglua, koji je u nju zaljubljen od detinjstva. Pet godina kasnije, Kemal se vraća u Istanbul kako bi se suočio sa Nihan, Emirom i svima zbog kojih je bio primoran da ostavi sve iza sebe. Da li će sudbina ponovo spojiti dvoje zaljubljenih?

  Od 20 časova svakog dana, na Diziju, je serija Ezel, Omeru, mladiću koji se vratio iz vojske, prijatelji i verenica podmetnu zamku zbog koje završi u zatvoru na deset godina. Lažira svoju smrt i uspe da pobegne. Postane Ezel, vrhunski kockar koji je spolja uspešan čovek, ali u sebi želi samo jedno – da sazna zašto su ga izdali ljudi koje je voleo i da im se osveti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Dizi kanal

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE