Ko smisli ime i logo za brzi voz, dobiće MILION DINARA (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pusti inspiraciju da te vozi

  Ko smisli ime i logo za brzi voz, dobiće MILION DINARA (FOTO)

  Konkurs pod nazivom “Pusti inspiraciju da te vozi” za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je i trajaće do 21. februara. Pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, na konferenciji za medije u Železničkom muzeju u Beogradu, pozvao je sve talentovane ljude da učestvuju na konkursu jer će, kaže, na taj način dobiti priliku da njihovo ime bude upisano u dugu tradiciju srpske železnice.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by tomamomirovic (@tomamomirovic)

  Ministar je podsetio da Železnica Srbije i Vojska Srbije imaju najdužu tradiciju u našoj zemlji, dodajući da je prva pruga počela da se gradi davne 1881. godine od Beograda do Niša, kao i da je vrednost te investicije bila dva republička budžeta.

  Pobednik se proglašava 3. marta

  Napomenuo je da će se, kada brza pruga bude puštena, od Beograda do Novog Sada stizati za 30 minuta i to najboljim vozovima u svojoj klasi na svetu i najkvalitetnijom prugom u istočnoj Evropi.

  Podsetio je da je brza pruga od Beograda do Novog Sada deo buduće brze pruge koja će povezati Beograd i Budimpeštu, navodeći da će to biti prilika za turiste koji posećuju mađarsku prestonicu da lakše dođu do Subotice, Novog Sada, Beograda i bolje upoznaju našu zemlju.

  Izrazio je nadu da će do kraja godine početi i izgradnja brze pruge od Beograda do Niša. Zato je pozvao talentovane ljude da se prijave na ovaj konkurs i da “stave svoj pečat u dugu istoriju železnice”.

  “Pozivam sve ljude da se prijave, da pošalju svoja kreativna rešenja i da učestvuju u stvaranju istorije”, istakao je ministar.

  Proglašenje pobednika biće 3. marta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE