Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kim Kardašijan, Skims

  Kim Kardašijan otkrila šta stoji iza USPEHA Skimsa vrednog 3,2 milijarde USD

  Pre samo nekoliko godina, Kim Kardašijan je farbala sopstvenu odeću za oblikovanje u lavabou sa kesicama čaja. Ubrzo nakon toga njena ideja je prerasla u Skims – brend vredan 3,2 milijarde dolara koji je pretvorio rijaliti TV zvezdu u poslovnog titana.

  „Samo sam tražila rešenje za činjenicu da volim da nosim odeću za oblikovanje i da nije postojala nijansa koja bi odgovarala mojoj boji kože, a kamoli većini mojih prijatelja“, rekla je Kim voditeljki ,,This Morning“ na CNN-u Popi Harlov.

  Ona je dodala da „nije bilo ničega između“ bele i crne boje.

  Skims je procenjen na prijavljenih 3,2 milijarde dolara i proglašen je za jednu od najuticajnijih kompanija Time-a za 2023. Za Kardašijanku, brend je imao za cilj da ispuni potrebu koja nije postojala na tržištu, a to je bilo da ponudi širok izbor boja veša za oblikovanje za žene. Njena poslovna sposobnost proširila se i izvan Skims-a sa privatnom investicijskom kompanijom koju je prošle godine osnovala pod nazivom Skyy Partners.

  Kim je rekla da „apsolutno“ veruje svom stomaku u pogledu podataka kada je reč o pronalaženju kompanija u koje bi Skyy ulagao.

  „Kompanije sa kojima radim imaju potpuno i jednako poštovanje i poverenje jedni u druge. Ako tako verujete jedno drugom, to apsolutno može da bude magija“, rekla je ona.

  Kako stari, 42-godišnja Kim shvata da sada ima luksuz da bira ljude kojima želi da se okruži, piše CNN.

  „Ako ste na nekom mestu i odvojite vreme, shvatate da apsolutno ne želite da budete u poslu sa ljudima sa kojima ne želite da provedete praznike i koji vam se ne sviđaju. Zvuči zaista jednostavno, ali nisam imala priliku tokom tolikog dela svoje karijere da biram sa kim želim da budem u poslu ili koje poslove da radim“, rekla je ona.

  Kim Kardašijan

  Kim Kardašijan (Beta/AP)

  Kim Karadšijan i pravosuđe

  Još jedan aspekt njenog života je fokus na reformu krivičnog pravosuđa. Pre oko pet godina, Kardašijanka je sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom radila na ublažavanju kazne Alis Mari Džonson, koja je prvi put bila nenasilna prestupnica droge.

  To je bio trenutak koji joj je promenio život, istakla je.

  „Nisam imala veze sa pravosudnim sistemom. Dok sam morala da shvatim kako da pomognem nekome, bila sam iskreno naivna prema svim pitanjima sa našim pravosudnim sistemom. Kada sam videla da sam u stanju da napravim razliku, nisam mogla da se zaustavim“, objasnila je ona.

  Kim je rekla da je oslobađanje Alis za nju bilo ,,prilično lako iskustvo“, ali je priznala da je znala da to nije trebalo da bude.

  „Potrebno je 10 do 20 godina da uradim ono što sam uradila za šest meseci, a tada nisam shvatila borbu. Bilo je nekoliko telefonskih poziva i to me je stvarno pogodilo… da se taj proces mora promeniti“, napomenula je.

  Ona je priznala da se obratila predsedniku Džou Bajdenu da joj pomogne da komunicira za druge ljude, ali da nije dobila odgovor.

  U tom cilju, Kardašijanova misija da postane advokat sve je bliža stvarnosti. Ona planira da polaže pravosudni ispit u Kaliforniji 2025.

  „Bila bih srećna da budem advokat sa punim radnim vremenom“, zaključila je.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE