Kesić je nekada radio na Studiju B, a šta danas oseća prema njemu?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kesić je nekada radio na Studiju B, a šta danas oseća prema njemu?

  Današnji Studio B je imitacija Miloševićeve “TV Bastilje”, brutalno laganje, etiketiranje nepodobnih, pretvaranje reporterskog izveštaja u lični komentar, novinari kao politički komesari, televizija kao glasilo partije i ostalih, izjavio je za Danas novinar Zoran Kesić, koji je nekada radio u toj TV kući.

  Danas gledajući “moj” Studio B, osećam samo tugu i prezir, rekao je Kesić.

  On je dodao da ne bi komentarisao pominjanje Ivana Ivanovića, Draže Petrovića i njega “u preopoznatiljivom triku zamene teza i mešanja baba i žaba – ‘a što ne osudite njih'” i dodao da mu je muka da dokazuje očigledno i demantuje “laž koja se vidi iz aviona”.

  Umesto komentara na ovakvo izveštavanje zamolio bih pre svega građane da iskuliraju sa komentarima mržnje i pretnjama i sram bilo pojedine zbog onoga što pišu, istakao je Kesić.

  “Jasno mi je zašto ste ljuti, ali nije ta konkretna devojčica neko na koga treba da fokusirate bes”, poručio je Kesić, povodom komentara na izveštavanje novinarke Studija B Barbare Životić sa protesta u Beogradu.

  Kesić je za Danas potvrdio i informacije koje su se pojavile u javnosti – da je desetoro zaposlenih na Studiju B dobilo otkaz kao tehnološki višak, a kako je rekao, prema njegovim saznanjima, posao će u narednom periodu izgubiti još 20. Jedna od zaposlenih, naveo je, rekla mu je da joj je “savetovano” da se učlani u SNS kako bi zadržala posao.

  Izvor: Danas/N1

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE