Keš u rukama - bez bankomata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Keš u rukama – bez bankomata

  Nova usluga ProCredit banke omogućava Mastercard korisnicima da prilikom kupovine podignu do 5.000 dinara

  Korisnici Mastercard kartice (bilo koje banke) od sada imaju mogućnost da, pri kupovini u objektima koji koriste POS terminal ProCredit banke, podignu 5.000 dinara. Drugim rečima, ako vam se desi da vam je potrebna gotovina, a da bankomata nemate u blizini, Mastercard kartica koju imate u novčaniku je sve što vam je potrebno da tu operaciju obavite u radnji, umesto na bankomatu – brzo, sigurno i jednostavno.

  ProCredit banka predstavila je novu uslugu „Plati i podigni keš“, koja vam omogućava da podignete do 5.000 dinara na prodajnim mestima sa POS terminalom ProCredit banke kada račun plaćate svojom Mastercard karticom. Da biste podigli pomenuti iznos dovoljno je da kupite nešto u tom objektu, iznos nije bitan, to može biti i pakovanje papirnih maramica, platite Mastercard karticom i prodavac će vam ponuditi da podignete sumu koju želite.

  Ova opcija je trenutno dostupna na više od 50 prodajnih mesta širom Srbije, važi za svaku obavljenu kupovinu nezavisno od njene vrednosti i dostupna je isključivo Mastercard korisnicima. Na primer, ukoliko je račun koji plaćate 1.000 dinara i želite da podignete 5.000 dinara, vaš bankovni račun će biti zadužen za ukupno 6.000 dinara.

  „Plati i podigni keš“ usluga će vam svakako olakšati i ulepšati svakodnevnicu, jer vreme koje inače potrošite u potrazi za bankomatom, sada možete da provedete na kvalitetniji način.

  Sama usluga se tarifira u skladu sa cenovnikom banke čiju karticu koristite. ProCredit banka, Mastercard i trgovac neće naplaćivati dodatne naknade korisniku ove usluge. Detaljnije informacije o usluzi možete pronaći na vebsajtu banke. 

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE