Karte za koncert Nemanje Radulovića "planule" za par minuta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Karte za koncert Nemanje Radulovića “planule” za par minuta

  Ulaznice za događaj sezone Beogradske filharmonije, nastup sa Nemanjom Radulovićem, rasprodate su za pola sata. Preko onlajn sistema karte su prodate za manje od četiri minuta.

  Ogromno interesovanje bilo je očekivano, pa se pred Beogradskom filharmonijom formirao red od više stotina metara, a prvi su pristigli pre 7 ujutro.

  Nemanja Radulović, miljenik celog sveta, nastupiće sa Beogradskom filharmonijom 4. februara na Kolarcu, pod upravom dirigenta Danijela Rajskina. Izvođenje jednog od najčuvenijih dela svih vremena, Koncerta za violinu i orkestar Čajkovskog, biće tačka ponovnog susreta Radulovića i Rajskina, objavila je Beogradska Filharmonija.

  Stalni gostujući dirigent Beogradske filharmonije predvodio je nezaboravni nastup Nemanje sa Filharmonijom na Kolarcu 2016. godine nakon čega je usledilo zajedničko gostovanje u Moskvi, u čuvenoj Sali Čajkovski povodom otvaranja koncertne sezone Moskovskog simfonijskog društva.

  Prošle godine su zajedno nastupali na Bemusu kada je Nemanja izvodio Violinski koncert Prokofjeva.

  Beogradskom i moskovskom nastupu iz 2016. godine i izvođenju Hačaturijanovog koncertantnog dela, prethodilo je izvođenje Bruhovog Koncerta broj 1, pod upravom dirigenta Eiđija Ouea.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE