Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Karić potvrdio da hoće PKB

  Vlasnik „BK grupe“ Bogoljub Karić izjavio je da je zainteresovan za kupovinu Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), ali da o tome nije razgovarao ni sa kim iz vlasti.

  Karić je u intervjuu za televiziju N1 naveo i da mu nije želja da taj poljoprivredni kombinat kupi mimo pravila tržišne utakmice.

  „Pored građevinarstva, želimo da naša porodica uđe u oblast poljoprivrede, to jest agrara. Ta agroindustrija, koju nikad nismo radili u životu, to nije naš biznis, ali pozvali bismo Holanđane, Izraelce, ljude koji su najuspešniji u tome, da naprave nešto i vrate ugled PKB-u. To je naš cilj, ali nije važno: uspemo da dobijemo to, videćemo, ne uspemo ništa ne smeta, idemo dalje“, rekao je Karić.

  On je za sebe rekao da je „srpski Tramp“ i da mu nije želja da kupi fabriku za tri dolara ili da mu vlast pokloni nešto.

  „Nisam ja iz takve porodice. Ja nisam ništa privatizovao u ovoj zemlji, sve smo iz temelja napravili sami svoje“, kazao je Karić.

  Karić je demantovao medijske navode da je ljut na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da bi mu bila čast da se vidi sa njime, ali kako je rekao, nema takvu priliku.

  „Pa ja sam poslednji čovek koji sme da pomisli da se ljuti na predsednika, a ne da se stvarno ljuti. To je nezamislivo“, kazao je Karić.

  Izvor: Beta

  Foto: TV Pink screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE