Kako se u Srbiji "sređuje" 10 metara asfalta (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako se u Srbiji “sređuje” 10 metara asfalta (VIDEO)

  Most koji leži na Gabrovačkoj reci kod Trošarine godinama predstavlja problem u saobraćaju svim građanima.

  Krajem novembra Direkcija za izgradnju grada odlučila je da ovaj most rekonstruiše, pri čemu je direktor Direkcije Nebojša Lović naglasio da im je za taj proces neophodno svega tri dana.

  Ipak, da je za popravku dilatacionih spojeva na ovom mostu i asfaltiranje par desetina metara kolovoza neophodno 14 dana uverili su se građani koji svakodnevno uništavaju svoje automobile prelaskom preko “skakaonica” na mostu.

  Niška inicijativa je obišla pre nekoliko dana ovu lokaciju i zatekla radnike kako umesto izgrebanog sloja stavljaju poslednji sloj asfalta i dozvoljavaju normalan protok saobraćaja.

  Međutim, nakon prijave građana da je most svega četiri dana nakon famozne rekonstrukcije počeo da propada, iz Inicijative su ponovo otišli da provere ove navode.

  Kako prenosi portal, “milionski iznosi koji se daju na tenderima firmi TRACE za krpljenje rupa i izgradnju novih puteva, hvalospevi čelnika grada predvođeni Gradonačelnikom o nekim kilometrima auto-puta, kolektorima… u praksi zapravo izgleda ovako.

   

  Izvor: Niška inicijativa

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE