Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako se deli novac medijima: „Nasmejaće vas, ali ima logike“ (VIDEO)

  Ako ste se pitali kako i zašto pojedini mediji dobijaju novac od države, možda vam je jasnije posle sednice skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, na kojoj je, između ostalog, tema bila i projektno sufinansiranje televizije Hepi.

  Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja Aleksandar Gajović odgovarao je na razna poslanička pitanja tokom sednice, a jedno se odnosilo i na sufinansiranje medija.

  Gajović nije želeo da iznese mišljenje o programu televizije Hepi koja je dobila dva miliona dinara na konkursu Ministarstva kulture i informisanja za projektno sufinansiranje medijskih sadržaja od javnog interesa.

  Komisija u kojoj su, kako kaže, bili predstavnici novinarskih udruženja i medijski stručnjaci, svoju odluku obrazložila je idejom „koja će vas možda nasmejati“:

  Izvor: Agencije, BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Ilija

   Pored automobila tu su i roštiljnice na ćumur najgoreg kvaliteta. Ali one su izuzete od bilo kakve kontrole zagadjivanja vazduha.

  • Aleksandar

   Aleksandar Gajović je jedan antiinteligentni kvazi gospodin koji me je zaprepastio javnim nastupom na televiziji Prva kada je zapravo pokazao sve najnegativnije osobine srpskih političara na vlasti. Stidim se kao građanin ove zemlje što me neko ovakav bilo gde zastupa, predstavlja ili rukovodi u bilo čemu. On se naravno sebe i svojih reči ne stidi jer ne zna šta je sramota, lepo ponašanje i mudrost. Izašao je na crtu novinarima sa namerom da sam sebi bira pitanja i da on vodi emisiju u smeru koji njemu odgovara. Dno napreddno!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE