Kako italijanski proizvođač maramica ZARAĐUJE na vašim karbonarama? (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako italijanski proizvođač maramica ZARAĐUJE na vašim karbonarama? (FOTO)

  Italijanski proizvođač papirnih maramica Tempo možda je tvorac jedne od najboljih marketinških kampanja u poslednje vreme.

  Naime, Tempo se na svetski dan paste karbonara obratio svim građanima sveta sa jednom velikom molbom – Ne terajte Italijane da plaču.

  „Zdravo prijatelji iz Velike Britanije, SAD-a, Australije, Francuske, Španije, Švedske … iz celog sveta. Ovo je hitna molba za sve vas iz Tempa u Italiji. Italijani svakodnevno plaču zbog vaših recepata za karbonaru koje postavljate na Fejsbuku. Slanina?? Grašak? Pečurke???! Pavlaka?“, napisala je kompanija na svojoj Fejsbuk stranici.

  Proizvođač papirnih maramica je napomenuo da se prava karbonara pravi sa pekorino sirom, gvanćale slaninom, jajetom i biberom.

  „Umorno smo od brisanja suza stričeva, baka, deka, majki i očeva. Čak i male dece. Molimo vas, prestanite da uništavate karbonaru. I zapamtite: NIKADA ne dodajte pavlaku za kuvanje u svoju karbonaru. Milimo vas, ne terajte Italijana da plače, naročito baku“, napominje italijanski proizvođač maramica.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE