Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako do milion dinara na konkursu za ime novog brzog voza?

  Za ime i logo novih brzih vozova stiglo je više od 500 predloga, a članica žirija Nataša Filipović rekla je za N1 da je konkurs otvoren do 21. februara. Zainteresovanima savetuje da se dobro informišu o uslovima konkursa, jer će se za nagradu od milion dinara nadmetati samo oni predlozi koji ispunjavaju sve zadate kriterijume.

  „Konkurs je počeo brzo sa puno predloga, baš kao i brzi voz. Ono što je važno je da sam konkurs ima određene propozicije i mi ćemo se njih pridržavati“, rekla je Filipović .

  Stoga svim zainteresovanima poručuje da, ukoliko žele da osvoje nagradu od milion dinara, odu na zvanični sajt konkursa „Pusti inspiraciju da te vozi“ i dobro prouče pravila konkursa.

  Filipović je rekla da su neki učesnici konkursa poslali samo ime ili delimično urađen predlog logotipa, i istakla je da će ti predlozi biti odbačeni kao nepotpuni.

  Ima dosta zanimljivih i kreativnih ideja

  Predloge koji su dosad pristigli ne može da otkriva, ali ističe da ljudi imaju inventivne, zanimljive i kreativne predloge.

  Filipović je rekla i da su brzi vozovi novija pojava na evropskim prugama, i da nije neuobičajeno da imaju posebno ime i sopstveni vizuelni identitet.

  Istakla je i da vozovi koji će za početak povezati Beograd i Novi Sad, ne samo da su brzi, več imaju i visok stepen komfora, i sa njihovim uvođenjem u saobraćaj, „Srbija voz“ će na neki način, kako je ocenila, ući u 21. vek.

  Novo ime srpskog brzog voza biće poznato 3. marta.

  Više od 500 prijava na konkurs za ime i logo brzih vozova

  Izvor: N1

  Foto: Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE