Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako do evropskih metropola uz ograničen budžet?

  Kada osetite da vam je potreban predah i promena, to može da znači da je vreme za putovanje. Novi gradovi, novi ljudi i nova energija pomoći će vam da izađete iz kolotečine, da na par dana živite neki novi život. Ukoliko dobro isplanirate put – Pariz, Atina, Amsterdam, Kopenhagen ili neka druga evropska metropola mogu da postanu mnogo bliži nego što mislite.

  Ako želite da uštedite novac prilikom putovanja, važno je da se pridržavate nekoliko nepisanih pravila. Prvo, sve planirajte na vreme rezervišite karte unapred. Gotovo bez izuzetka važi da će karta, što je ranije rezervišete i kupite, biti i jeftinija. Zatim, nemojte putovati u vreme praznika jer su tada cene najviše. Treće – pratite na sajtovima i društvenim mrežama promotivne akcije sa sniženim cenama karata. Velike avio-kompanije najčešće imaju promotivne cene karata u određenim terminima. Na kraju, ukoliko idete na kraće putovanje putujte bez predatog prtljaga, samo sa malim kabinskim prtljagom. Jedan broj avio-kompanija ima posebno povoljne cene za one putnike koji putuju samo sa ručnim prtljagom.

  Ukoliko imate ograničen budžet ili pak želite sebi da priuštite mali predah na nekom kraćem putovanju uz najnižu moguću cenu, a spremni ste da putujete samo sa ručnim prtljagom – mase do 8 kilograma, iskoristite aktuelnu promotivnu ponudu Economy White tarife Er Srbije i rezervišite do 16. februara svoj povratni let do neke od 10 evropskih destinacija.

  Tako na primer, do nemačkih gradova Diseldorfa ili Štutgarta možete otputovati po ceni počev od 79 evra, a do Hamburga na severu Nemačke do 99 evra. Kada je reč o Sredozemlju, do Larnake na Kipru se može leteti po ceni počev od 79 evra,  do Malte 89 evra i Atine počev od  99 evra. Amsterdam je na ovoj promociji 99 evra, „grad svetlosti“ Pariz počev od 129 evra, isto kao i Stokholm. Kopenhagen je dostupan po cenama počev od 139 evra.

  Uz različite tarife, koje danas nudi veliki broj evropskih avio-kompanija, možete odabrati destinaciju i vrstu usluge koja baš vama i vašem budžetu odgovara. Prateći ove trendove, Er Srbija nedavno je uvela novu tarifnu ponudu koja važi za putovanja od 1. marta, da bi putnicima omogućila da prilagode putovanja sopstvenim potrebama, ali i budžetu. Od 24. januara, kada je otpočela prodaja karata po novim tarifama, svako može da bira između četiri tarife pri rezervaciji leta – Economy White (ekonomske bele), Economy Blue (ekonomske plave), Economy Red (ekonomske crvene) i Business Silver (biznis srebrne). Svaka od ovih tarifa nudi odgovarajući paket usluga za odgovarajuću cenu. Tarife se razlikuju u odnosu na dozvoljenu količinu prtljaga, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i brojnim dodatnim uslugama koje se mogu naknadno prilagođavati.

  Posetite sajt Er Srbija i rezervišite vašu kartu na vreme!

  Izvor: Promo

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE