Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kad privatnik „udari“ na politiku Vlade Srbije

  Posle tri i po godine nekadašnji Univerzitet “Megatrend“ će se ponovo tako zvati, a na čelu privatne visokoobrazovne ustanove, koja je donedavno nosila ime “Džon Nezbit“, ponovo će biti Mića Jovanović.  On kaže da mu je prvi zadatak da vrati Univerzitetu ugled koji je imao, a odmah je vraćena i jedna parola iz prošlosti – “Šta ćeš ovde? Završi Megatrend i pali“. Slična parola izazvala je veliku buru u javnosti i pre šest godina, kada smo je prvi put videli. Jovanović kaže da kampanja nema za cilj da otera mlade.

  – Pa ‘pali’ je žargon koji je moderan među omladinom, oni to razumeju, bolje to nego da smo stavili ‘osvoji znanje’ ili ‘osvoji svet’, tako pišu neki stručnjaci što su marketing učili u vrtiću. Što ne pitate recimo ovu vlast, zašto njima ne smeta ova kampanja?, objasnio je Jovanović. 

  Premijerka Ana Brnabić odgovara da je to “u suprotnosti sa svim za šta se zalažu ona i Vlada Srbije”. 

  Mi se zalažemo za to da ljudi ovde ostaju i ovde razvijaju svoje karijere, a i ovima što su otišli da pomognemo da se vrate. To je kampanja privatnog fakulteta u potpunoj suprotnosti sa politikom vlade Srbije

  Izvor: B92/02

  Foto: YouTube/Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE