BIZlife Poslovne vesti % %

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kablovski operater Pošta net se gasi, korisnici prelaze u Telekom Srbiju

  Pošta Srbije donela je odluku o prestanku poslovanja u sferi obavljanja delatnosti kablovskih komunikacija, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

  Pošta Srbije navodi da je zaključila ugovor sa Telekomom Srbija kojim se korisnicima “Pošta neta” omogućava pristup najsavremenijim uslugama interneta i televizije Telekoma Srbija.

  “U skladu sa planovima za unapređenje kvaliteta svoje osnovne delatnosti, Pošta Srbije donela je odluku o prestanku poslovanja u sferi obavljanja delatnosti kablovskih telekomunikacija”, navodi se u saopštenju.

  Dodaje se da je u skladu sa tom odlukom, zaključen ugovor kojim se svojina na elektronskoj komunikacionoj opremi preko koje funkcionišu usluge pristupa internetu i kablovskoj televiziji Pošta neta prenosi na kompaniju Telekom Srbija.

  To, kako se navodi, praktično znači da će ubuduće korisnicima “Pošta neta” biti omogućen pristup najsavremenijim uslugama interneta i televizije Telekoma Srbija, o čemu će korisnici koji imaju potpisane ugovore sa Pošta netom biti obavešteni pisanim putem.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pošta Srbije/Igor Đukanović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE